ΦΑΟΥΛ Τζιτζικώστα μας γυρίζει δεκαετίες πίσω!!!

ΦΑΟΥΛ Τζιτζικώστα μας γυρίζει δεκαετίες πίσω!!!

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας (ο οποίος εξελέγει  με τη σημαία  του ανεξάρτητου) με ενέργεια του μας γυρίζει δεκαετίες πίσω.

Συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας επιστολόχαρτο με το Εθνόσημο και τον τίτλο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιοποίησε δελτίο τύπου που  τιτλοφορείται ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: «ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ»

Και αναφέρεται στη εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη Προέδρων στη ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας. Το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφία του ίδιου ενώ ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στη ΝΟΔΕ.

160417-Ekloges NODE

Δηλαδή χρησιμοποιεί πόρους της Περιφέρειας για να προβάλλει το κομματικό του προφίλ, πράγμα που είναι εντελώς αντιδεοντολογικό (και παράνομο;;;) και μας γυρίζει δεκαετίες πίσω στην εποχή των κομματαρχών.

Να σημειώσουμε ότι προεκλογικά πριν 2 χρόνια ο κ.Τζιτζικώστας είχε παραδώσει τη κομματική του ταυτότητα και ο λαός της Κεντρικής Μακεδονίας τον εξέλεξε ως ανεξάρτητο και μάλιστα κόντρα στις επιταγές του κόμματος στο οποίο ανήκε, ενώ είχε υποσχεθεί στο λαό της Μακεδονίας ότι θα μείνει στη θέση εκπροσωπώντας τον ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ χωρίς κομματικές ταμπέλες.

Οπως φάνηκε όμως πριν ένα εξάμηνο (και από τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές όπου διεκδίκησε την αρχηγία) επέστρεψε στις κομματικές αγκάλες και μάλιστα, όπως δείχνει η τελευταία του ενέργεια, με εντελώς… άγαρμπο τρόπο!!!