“Φάρμα της Άβας”: Εισαι παραγωγός, άνοιξε δωρεάν το e-μαγαζί σου στο fava.gr

“Φάρμα της Άβας”: Εισαι παραγωγός, άνοιξε δωρεάν το e-μαγαζί σου στο fava.gr

fava.gr producerH “Φάρμα της Άβας” (www.fava.gr) είναι η πρώτη online αγορά (marketplace) Ελλήνων Παραγωγών με μοναδικά τρόφιμα, ροφήματα και φυσικά καλλυντικά απο όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στα μαγαζιά διαφορετικών Παραγωγών, να επιλέξει ξεχωριστά προϊόντα βάσει ιδιαίτερων χαρακτηριστικών (π.χ. βιολογικά, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, κ.α.), και να αγοράσει σε τιμές Παραγωγού.

fava.grΟ κάθε Παραγωγός μπορεί να ανοίξει το δικό του μαγαζί δωρεάν μέσα στην πλατφόρμα του fava.gr, και να εμπορεύεται ο ίδιος τα προϊόντα του απευθείας σε καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποκτώντας έτσι ηλεκτρονική παρουσία και δυνατότητα πώλησης σε ενα ευρύ κοινό.

Η ιδέα της “Φάρμας της Άβας” γεννήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με αγάπη για την Ελληνική διατροφή και έντονη επιθυμία να προωθήσουν και να αναδείξουν την τοπική αγροοικονομία. «Πάντα μου άρεσε να ανακαλύπτω τοπικά προϊόντα ταξιδεύοντας στην Ελλάδα» λέει η Δήμητρα Παρασκευοπούλου, συνιδρυτής της “Φάρμας της Άβας”. «Και είναι κρίμα που τοπικά προϊόντα μοναδικής διατροφικής αξίας δεν είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό. Γιατί λοιπόν να μην υπάρχει ένας τρόπος διάθεσης προϊόντων, που να ωφελεί τον καταναλωτή και παράλληλα να ενισχύει την επιχειρηματικότητα των τοπικών Παραγωγών;»

Επισκεφτείτε την “Φάρμα της Άβας” στο www.fava.gr.
Βρείτε μας και στα:
https://www.facebook.com/fava.gr
 https://www.pinterest.com/AvasFarm
Θα χαρούμε ιδιαίτερα αν επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την “Φάρμα της Άβας” με τους:
 
Δήμητρα Παρασκευοπούλου,
Founder & General Manager “Η Φάρμα της Άβας”
210 6729 410, 6977 234 704 | dimitra@fava.gr
 
Πέπε Σαμπάς,
Marketing Manager “Η Φάρμα της Άβας”
210 6729 410, 6942 842 763 | pepe@fava.gr