Φιλικοί αγώνες με ΠΙΡΙΝ και ΔΟΚΙΜΕΣ στους νέους του Εθνικού Γαζώρου

ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΏΡΟΥ με τους γεννηθέντες 2000-2001 της ΠΙΡΙΝ, και η φιλοξενούμενοι πήραν την φιλική νίκη με 0-1
ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΏΡΟΥ με τους γεννηθέντες 2000-2001 της ΠΙΡΙΝ, και η φιλοξενούμενοι πήραν την φιλική νίκη με 0-1

Την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές αλλά και να δοκιμάσουν καινούργιους, είχαν ο προπονητής της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΏΡΟΥ, Γιάννης Κόκκινος αλλά και ο προπονητής της ομάδας ΝΕΩΝ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΏΡΟΥ Σάκης Τερζής, στους δύο φιλικούς αγώνες που διεξήχθησαν χθες, Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου με τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΙΡΙΝ του Μπλαγκόεβγκραντ.

Πρώτα διεξήχθη ο αγώνας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΏΡΟΥ με τους γεννηθέντες 2000-2001 της ΠΙΡΙΝ, και η φιλοξενούμενοι πήραν την φιλική νίκη με 0-1, μετα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 75΄.
Νέοι Γαζώρου-Πιριν-17ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΏΡΟΥ (Γιάννης Κόκκινος): Αναγνώστου, Αθανασάκης, Μαργαρίτης Ι., Τσαταλπασίδης Λ., Τζιτζής Β., Μπόντης, Ξαφάκος, Μόσχος, Αραμπατζής, Κασίμης, Καδής
Αγωνίστηκαν και οι: Σιψής Π., Παπαδόπουλος Ζ., Γιαννακίδης, Χριστόπουλος, Τζιτζής Κ., Τσαταλπασίδης Π., Ανθουλάκης Δ., Μυσιρλής Ευστ., Μαργαρίτης Κ., Καβράκης, Μέγκλας, Κουρέας Αθ.
Διαιτητές: Στόλης, Κρυωνάς, Δημητριάδης
 
ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΠΙΡΙΝ
Με σκορ 0-1 έληξε και το φιλικό παιχνίδι της ομάδας ΝΕΩΝ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΏΡΟΥ με την αντίστοιχη της ΠΙΡΙΝ, με το γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 70΄ με σούτ έξω από την περιοχή.
Νέοι Γαζώρου-Πιριν-01ΝΕΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΏΡΟΥ (Σάκης Τερζής): Σαββίδης (Μανασσής), Κωνσταντίνου, Σαμαράς, Αναστασιάδης, Ταϊρης, Γεωργαντάς, Ούτσι, Τσαμπάζης, Χατζίδης, Παπαδόπουλος Χρ., Καλαθάς.
Δοκιμάστηκαν και οι: Αντωνογλούδης, Τάρκος, Χατζηπέτρου, Παπαδόπουλος, Σκουλίδης, Λογοθετίδης
Διαιτητές: Κρυωνάς, Στόλης, Δημητριάδης