Φιλοζωϊκό σωματείο της Καβάλας ευχαριστεί τον ΦΟΣ για το… πρόγραμμα στειρώσεων

Φιλοζωϊκό σωματείο της Καβάλας ευχαριστεί τον ΦΟΣ για το… πρόγραμμα στειρώσεων

Καβάλα-Ζωη Κοντου-στειρώσειςΕνώ ο Δήμος Σερρών ξεκίνησε συνεργασία πλέον με το Φιλοζωϊκο Σωματείο «Φίλοι ζώων Σερρών», ο Φιλοζωϊκός Ομιλος Σερρών ξεκίνησε συνεργασία με τον Δήμο… Καβάλας και το εκεί Φιλοζωικό Σωματείο ‘Αίσωπος’ όπου εφαρμόζει το πρόγραμμα στειρώσεων ζώων στο Δήμο Καβάλας. Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση του Καβαλιώτικου Σωματείου:

Το Φιλοζωικό Σωματείο ‘Αίσωπος’ είναι στην ευχάριστη θέση να κοινοποιήσει πως στην διάρκεια δέκα ημερών έχουν στειρωθεί 383 αδέσποτα ζώα, σκύλοι και γάτες, στην περιοχή Χρυσούπολης και Καβάλας μέσω του προγράμματος του Ελβετικού Οργανισμού ETN, χωρίς καμία απώλεια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 3 κτηνιάτρους που συνεργάζονται με τον Ελβετικό Οργανισμό ETN για την καταπληκτική δουλειά που έφεραν εις πέρας, για τον επαγγελματισμό και το ήθος τους σε ότι έχει να κάνει με την άσκηση του επαγγέλματος τους. Είναι μια ομάδα ακούραστη και δυναμική και ελπίζουμε να μας επισκεφτούν και πάλι.

Αισθανόμαστε βαθιά ευγνωμοσύνη στο Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών και την πρόεδρο Ζωή Κοντού που έσπευσε να μας ενημερώσει για το συγκεκριμένο πρόγραμμα στειρώσεων, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Σερρών και είχαμε την τύχη να λάβουμε εμείς.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζει στις κτηνιάτρους μας Κοντοστόλη Ευαγγελία, Συκούδη Ευαγγελία και Χριστοφόρου Ελισάβετ που διέθεσαν τα προσωπικά τους κτηνιατρεία και επένδυσαν προσωπικό χρόνο και ενέργεια στη δράση αυτήν. Θα πρέπει να επισημάνουμε πως τίποτα δεν θα ήταν εφικτό αν δεν είχαμε την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία τους. Ελπίζουμε πως και άλλοι συνάδελφοι τους θα ακολουθήσουν το εξαίσιο τους παράδειγμα τους και θα στηρίξουν την προσπάθεια του ‘Αισώπου’ σε μελλοντικές δράσεις.

Ευχαριστούμε την κυρία Μισσιριάν για την χορηγία της ως προς την διαμονή των εθελοντών κτηνιάτρων στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ. Την ευγνωμονούμε από καρδιάς για την φιλοζωική της δράση στην συνοικία της Παναγίας και ευχόμαστε να έχει πάντα τη δύναμη να συνεχίζει το έργο της.

Ευχαριστούμε το Δήμο Νέστου και ειδικά τον δήμαρχο Χρυσούπολης κύριο Τσομπανόπουλο για την θετική αντιμετώπιση ως προς την συγκεκριμένη δράση και για την συνεργασία του με το Σωματείο.

Δε θα μπορούσαμε φυσικά να ξεχάσουμε τους υπέροχους εθελοντές μας που δούλεψαν πυρετωδώς σε διάφορα πόστα αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο. Μας χαροποιεί το γεγονός πως η ομάδα μας μεγαλώνει και έχουμε ενσωματώσει ήδη κάποια πολύ ενεργά μέλη.

σ.σ. Εμεις τι να πουμε… Ευχόμαστε από αυτή τη διαμάχη (Δήμου Σερρών-ΦΟΣ) να βγουν ωφελημένα τα μικρά αδέσποτα τετράποδα καθως αυτά δεν γνωρίζουν από δήμους, συλλόγους, σωματεία….