Το φλουρί των Ικάρων, στα παιδιά των ακαδημιών, που έλαμψαν, φορώντας τις χρυσές επετειακές φανέλες! (φώτος)

Το φλουρί των Ικάρων, στα παιδιά των ακαδημιών, που έλαμψαν, φορώντας τις χρυσές επετειακές φανέλες! (φώτος)

Ικαροι-30χρονια-πιτα-2015-007Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εκδήλωση στο ΔΑΚ της Κοιλάδας,την Κυριακή 15/2, για την κοπή της πίτας του 2015, παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας: Όλοι οι αθλητές των ακαδημιών, φορώντας τις επετειακές φανέλες της αγαπημένης μας ομάδας, για τον εορτασμό των 30 ετών ιστορίας του συλλόγου, μαζί με τους γονείς τους, τίμησαν τους «κυανοκίτρινους» ξεπερνώντας τα 500 άτομα!

Από τις 11:00 μέχρι και τις 13:00, η οικογένεια των Ικάρων έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και ευχαρίστησε όσους την εμπιστεύονται 30 χρόνια, στον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού.
Τα μέλη των ακαδημιών, άρτια οργανωμένα, από τον Παναγιώτη Σπανό και το τεχνικό staff ανά ηλικία, πρόσφεραν θέαμα μέσα από αγώνες επίδειξης και δεξιοτεχνίας, ενώ διαγωνίστηκαν, με έπαθλα τα πλούσια δώρα των χορηγών.

Οι Ίκαροι πάντα πρωτοπόροι και αρωγοί στην κοινωνική μέριμνα, φρόντισαν να συνδράμουν οικονομικά στον σύλλογο γονέων, φίλων και κηδεμόνων ατόμων με Αυτισμό ν. Σερρών, «Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ».

Στην δεύτερη εκδήλωση, μετά τον Αγιασμό, της επετειακής τριλογίας, που πραγματοποιείται την φετινή χρονιά, με αφορμή τα 30 έτη, «κυανοκίτρινης» ιστορίας, στην Σερραϊκή καλαθοσφαίριση, εκτός από τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι : Κώστας Καραμανλής Βουλευτής Σερρών ΝΔ, Μωυσιάδης Ιωάννης Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών, Αγγελίδης Πέτρος Δήμαρχος Σερραίων, Στέργιος Γαλάνης Αντιδήμαρχος Δήμου Σερρών, Θεόδωρος Τζαμπάζης, εκπρόσωπος τοπικής οργάνωσης Χ.Α. και ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών.

Επικεφαλής για την οργάνωση των εκδήλωσης ήταν ο υπεύθυνος Ακαδημιών Παναγιώτης Σπανός, ενώ την γενική εποπτεία είχαν ο Πρόεδρος της ομάδας Άρης Αθανασιάδης, ο Αντιπρόεδρος Τάσος Παναγιώτου και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δεσποτίδης που είναι η ψύχη της φετινής αντρικής ομάδας, συνοδεύοντας τις αποστολές, μαζί με τον γενικό αρχηγό Ηλία Νικολαΐδη.