Η Φωλιά των Λεόντων του Πανσερραϊκού για το ποδήλατο και το τρίαθλο (φώτος)

Η Φωλιά των Λεόντων του Πανσερραϊκού για το ποδήλατο και το τρίαθλο (φώτος)

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τρεις φίλοι, τρεις ποδηλάτες (Αγγελος Ασλανίδης, Νικόλαος Νάσκου, Παρίσης Ιωαννίδης), με ένα κοινό όραμα, την αγάπη τους για τον αθλητισμό και το ποδήλατο. Ξεκίνησαν  για να δημιουργήσουν ένα χώρο-βάση για την δημιουργική εξέλιξη της ποδηλασίας και του τριάθλου στο Νομό Σερρών.

Με το … “καλημέρα” ήρθαν οι επιτυχίες!

Μάλιστα πριν ακόμη αρχίσουν να λειτουργούν σαν τμήμα, ήρθε μια απρόσμενη επιτυχία σε Πανελλαδικό επίπεδο, καθώς στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνα τριάθλου που διοργάνωσε ο Δήμος Θέρμης Θεσσαλονίκης κατέλαβαν την 1η θεση και το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό!!!.

Δυσκολίες και… ανακαινίσεις

Από την αρχή συνάντησαν τη δυσπιστία και την αδιαφορία καθώς και τα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Ο χώρος βρέθηκε και ήταν μια εγκαταλειμμένη αίθουσα-αχούρι στο Εθνικό Στάδιο Σερρών την οποία και ανακαίνισαν με τη βοήθεια χορηγών που πίστεψαν στο όραμα τους. Και να που ένα ακριβώς χρόνο μετά, το ποδηλατικό και τριαθλητικό τμήμα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, έχει τη χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσει τη δημιουργία ενός νέου κλειστού προπονητικού χώρου στο Εθνικό Στάδιο Σερρών που θα λειτουργεί αποκλειστικά για τους αθλητές του.

Μάλιστα το Σάββατο 8/10 (ένα ακριβώς χρόνο μετά την εύρεση του χώρου) έκαναν αγιασμό στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις.

prin-meta-podilasia_nΌπως τονίζουν στην ανάρτησή τους στη σελίδα του τμήματος στο facebook

Αντίστοιχο απόκτημα έχουν πολύ λίγες ποδηλατικές επαγγελματικές ομάδες στην Ελλάδα άρα δικαιολογημένα οι άνθρωποι του Διοικητικού είμαστε πανευτυχείς που το πετύχαμε μετά από κόπο ενός έτους.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προχωρώντας σε μια ουσιαστική κίνηση για το μέλλον των δυο τμημάτων και θέτοντας τις βάσεις για τη δημιουργία και την ανάδειξη μελλοντικών αθλητών-πρωταθλητών, το ποδηλατικό και τριαθλητικό τμήμα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός δίνει τη δυνατότητα στους προπονητές να σχεδιάζουν και να υλοποιούν ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών τους αγωνιστικούς στόχους των αθλητών.

Ο χώρος διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των αθλητών καλύπτοντας στο μέγιστο βαθμό τις απαιτήσεις μιας ομάδας.

Η Φωλιά των Λεόντων , όπως χαρακτηριστικά ονομάστηκε , περιλαμβάνει έναν κύριο χώρο προπονήσεων με σταθερά προπονητήρια, βάρη, χώρο θεωρητικής διδασκαλίας, θέρμανση , κουζίνα- γραφείο, αποθηκευτικό χώρο και ντουζιέρες. Έτσι, κατά τη χειμερινή περίοδο, ο Πανσερραϊκός δύναται να συνεχίζει να δουλεύει και να προετοιμάζεται κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες.

Να σημειώσουμε ότι στην προσπάθεια αυτή είχαμε σύμμαχους τόσο την κεντρική διοίκηση του Πανσερραϊκού, όσο και την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ χωρίς τη βοήθεια των χορηγών των δυο τμημάτων θα ήταν αδύνατη η επίτευξη του στόχου.

Τα λιοντάρια του Πανσερραϊκού ,
Τα λιοντάρια της Ποδηλασίας ,
Τα λιοντάρια του Τριάθλού , 
έχουν επιτέλους τη δικιά τους φωλιά.

Σας ευχαριστούμε όλους!

(φωτογραφίες by @geoseref)