Με φόρα οι Ίκαροι, από την 100σταρα, κόντρα στα «θηρία» του Ιωνικού!

Με φόρα οι Ίκαροι, από την 100σταρα, κόντρα στα «θηρία» του Ιωνικού!

ιωνικος-ικαροι- ΕΝΤΟΣ 2014-15Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών,  προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας για τον αγώνα που δίνει την Κυριακή 21/12/2014 στις 18:00 με αντίπαλο τον Ιωνικό Ιωνίας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το 2×2 στις νίκες έφερε αρκετά χαμόγελα σε όλους στην ομάδα των Ικάρων αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων, που θα ενισχύσουν με μεγαλύτερη θέρμη την προσπάθεια της ομάδας στο τελευταίο ματς πριν τις διακοπές των Εορτών! Ασφαλώς και τα αποτελέσματα την φετινή μεταβατική περίοδο μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, αλλά ποιος δεν θέλει η προσπάθεια όλων των ανθρώπων στους «κυανοκίτρινους» να δρέπει σύντομα καρπούς; Ρητορικό το ερώτημα.

 Δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε του α΄ γύρου, ο στόχος που θέτει ο coach Ποργιόπουλος είναι τουλάχιστον οι 4 νίκες, ώστε η ομάδα να μπει ομαλά στον β΄ γύρο, ούσα πιο έμπειρη αλλά και με θετικό πρόσημο στο πρωτάθλημα. Ο Ιωνικός Ιωνίας είναι σκληρή ομάδα, που κάνει πρωταθλητισμό και μετρά ήδη 6 νίκες. Από αυτούς τους Ικάρους όμως, όλα να τα περιμένεις!

 Η ομάδα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα κυρίως με παίκτες που ταλαιπωρηθήκαν από ίωση και είναι αμφίβολοι, όπως ο Γκουτζιας, ο Τρακας, ο Χορτομαρης και ο Παπαδοπουλος. Στα συν η καλή ψυχολογία και ότι θα πάρουν έξτρα χρόνο συμμετοχής αρκετοί νεαροί παίκτες της πρώτης ομάδας, που απαρτίζουν όμως και τα κλιμάκια του παιδικού και εφηβικού πρωταθλήματος.