ΦΟΣ: 7ο Πρόγραμμα μαζικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων στις Σέρρες – Ζητείται οικονομική ενίσχυση

ΦΟΣ: 7ο Πρόγραμμα μαζικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων στις Σέρρες – Ζητείται οικονομική ενίσχυση

Με ανακοίνωσή του ο Φιλοζωϊκός Ομιλος Σερρών γνωστοποιεί τη διοργάνωση για 7η φορά προγράμματος μαζικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (μια και οι σχέσεις με τον Δήμο Σερρών έχουν διαρραγεί εδώ και δύο χρόνια).

Ο ΦΟΣ ζητά την οικονομική ενίσχυση για την πραγματοποίηση του προγράμματος καθώς το κόστος για κάθε αδέσποτο ζώο ανέρχεται στα 10ευρώ (στείρωση και σήμανση με chip)

Ενω δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τόσο τον Άντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Μωϋσιάδη, όσο και τον διευθυντή της Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Σερρών κ. Βαρούδη, για τη βοήθειά τους στην υλοποίηση του προγράμματος

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών της Ομοσπονδίας και του ΦΟΣ, έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε στους συμπολίτες μας τη διοργάνωση για 7η φορά, προγράμματος μαζικών στειρώσεων ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ζώων, σκυλιών και γατών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 2 έως και 17 Νοεμβρίου 2016 στις Σέρρες!

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε χώρο της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος θα διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες του προγράμματος από τους εθελοντές του συλλόγου!

adespoto-steirosiΤα έξοδα που απαιτούνται για την υλοποίηση του προγράμματος είναι αρκετά, καθώς πρέπει να καλύψουμε την αγορά των microchips, των αντιλυσσικών εμβολίων και των λουριών που θα τοποθετηθούν μετά τη στείρωση στα αδέσποτα ζώα.

Επίσης πρέπει να καλύψουμε τα έξοδα της διαμονής και σίτισης των κτηνιάτρων για όλο το χρονικό διάστημα του προγράμματος καθώς και τις καθημερινές ανάγκες διατροφής των εθελοντών που θα εργαστούν για να φέρουν εις πέρας όλο αυτό το έργο!

Γι’ αυτό ζητούμε την έμπρακτη βοήθειά σας για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό.

Υπολογίζεται ότι το κόστος για κάθε ζώο προς στείρωση, ανέρχεται στα 10 ευρώ (τσιπ+λουρί +εμβόλιο).
Στόχος μας είναι να στειρωθούν περίπου 300 έως 350 αδέσποτα ζώα.

Σας καλούμε να ενισχύσετε την προσπάθειά μας, προσφέροντας στο κοινωνικό αυτό έργο καταβάλλοντας οποιοδήποτε ποσό μπορείτε είτε μέσω τραπέζης, είτε μέσω paypal.

Λογαριασμός: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – Όνομα: Φιλοζωικός όμιλος Σερρών
Ο αριθμός τραπέζης είναι 766/203957-56
ΙΒΑΝ GR0201107660000076620395756
ΚΩΔ .SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA
Paypal: gr.filozoikosserron@gmail.com

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον αντιπεριφερειάρχη κ. Μωυσιάδη για την αμέριστη βοήθεια του προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του προγράμματος αλλά και τον κ. Βαρούδη, διευθυντή της Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για τη διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών.

Με τιμή,
το ΔΣ του ΦΟΣ