«Φωτιά» στα διαρκείας ο Πανσερραϊκός!

«Φωτιά» στα διαρκείας ο Πανσερραϊκός!

Ανταποκρίνεται έμπρακτα στο κάλεσμα της διοίκησης για αγορά διαρκείας ο κόσμος του Πανσερραϊκού, μετά από ένα… περιπετειώδες καλοκαίρι αβεβαιότητας και αλλαγών στα διοικητικά και στα αγωνιστικά, την παράσταση κλέβουν τα πανέμορφα κορίτσια που κυκλοφορούν και προωθούν τις κάρτες στην αγορά των Σερρών.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«Αν δείτε δυο απίστευτα χαμόγελα που διώχνουν ως και την μουντάδα της σημερινής συννεφιάς να σας πιάνουν κουβέντα σήμερα στην αγορά της πόλης ακούστε τα…τα κορίτσια μας είναι που θα προωθουν διαρκείας μέσα στην αγορά των Σερρών! #Αγάπη_Διαρκείας».

Χθες η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με άλλες αναρτήσεις ενημέρωσε:

«Τα Διαρκείας είναι εδώ και η ζήτηση είναι άκρως ικανοποιητική! #Αγάπη_Διαρκείας». Επίσης, ο φίλοι του Πανσερραϊκού  Che Guevara Club παρέλαβαν απ’τα γραφεία των «λιονταριών» τα εισιτήρια διαρκείας μέσω του προέδρου του κ.Καδή. Τα μέλη του θα μπορούν να τα προμηθευτούν απ’ τα γραφεία του συνδέσμου στην οδό Μεραρχίας 93.

kadis-trentsios-diarkeiasΆλλωστε, εκτός από την ηθική υποστήριξη σε ένα κατάμεστο… λάκκο λεόντων (από την πρεμιέρα με τον Πανελευσινιακό στις 25/9) για τη νεανική ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη (μέσος όρος ηλικίας μόνο 21.5!), χρειάζεται έμπρακτη αρωγή και χείρα βοηθείας η διοίκηση του Χρήστου Κοράκη, που φιλότιμα και… εθελοντικά έσωσε την παρτίδα μπροστά στο αδιέξοδο του καλοκαιριού και η… τσέπη των παραγόντων και τα ταμεία της ομάδας έχουν συγκεκριμένη «στάθμη».

Τα διαρκείας του Πανσερραϊκού

Ξεκίνησε από τη Πέμπτη (8/9) η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας στα γραφεία της ΠΑΕ Πανσερραικός στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

panserraikos-diarkeias-2016Οι ώρες διάθεσης είναι από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Τιμές

  •  250€ VIP Δερμάτινα.

  • 200€ VIP Πλαστικά

  • 130€ στις Θύρες 2 και 4

  • 90 € στη Θύρα 1

  • Ειδική τιμή για γυναίκες,ΑΜΕΑ και ανέργους με μόνο 50€!! Η είσοδος για τους φιλάθλους κάτω των 17 θα γίνεται δωρεάν