ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!: Μαζί αγρότες, επαγγελματοβιοτέχνες, έμποροι και η ομάδα του… Πανσερραϊκού σε διαμαρτυρία στον Προμαχώνα!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!: Μαζί αγρότες, επαγγελματοβιοτέχνες, έμποροι και η ομάδα του… Πανσερραϊκού σε διαμαρτυρία στον Προμαχώνα!!!
Ολοι μαζί οι παραγωγικοί φορείς του νομού διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά στον Προμαχώνα
Ολοι μαζί οι παραγωγικοί φορείς του νομού διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά στον Προμαχώνα

διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά στον Προμαχώνα ενάντια στη πολιτική της Κυβέρνησης.

Στα σύνορα και στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα βρέθηκαν  εκατοντάδες Σερραίοι  το απόγευμα της Δευτέρας, 24/2 συμμετέχοντας στο ειρηνικό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν από κοινού η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ν. Σερρών, ο Εμπορικός Σύλλογος και οι αγρότες του Νομού. Πραγματοποίησαν πεζή διαμαρτυρία μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια και σερραϊκά προϊόντα θέλοντας να αναδείξουν τα  προβλήματα που αντιμετωπίζουν επαγγελματίες και αγρότες στον ακριτικό Νομό των Σερρών.
Η κινητοποίηση ξεκίνησε γύρω στις 4 το απόγευμα και διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, παρουσία και αστυνομικών δυνάμεων, χωρίς να παρακωλύεται η κίνηση των οχημάτων.

Επίσης όπως έγινε γνωστό συστάθηκε πενταμελής επιτροπή εκπροσώπων από αγρότες και οικονομικούς φορείς του τόπου, που αναμένεται, εντός των επόμενων ημερών, να αποφασίσει για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεων.

«Στείλαμε ένα βροντερό μήνυμα στην κυβέρνηση» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Σωτήρης Κοτσαμπάς, «Αποδείξουμε ότι αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά σημείωσε», επισημαίνοντας ότι «ο αγώνας τώρα αρχίζει».

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Άγγελος Κεχαγιάς σε δηλώσεις του τόνισε: «Σήμερα ήταν μόνο η αρχή. Στείλαμε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν αντέχουμε άλλο αυτή την πολιτική της ύφεσης και της υπερφορολόγησης. Τηρήσαμε στο ακέραιο τις υποσχέσεις μας ότι δεν θα κλείσουμε τους δρόμους»

Κοντά στις κινητοποιήσεις και ο Πανσερραϊκός!

Σε μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης με νόημα προχώρησαν τη Δευτέρα τα «λιοντάρια». Παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση των ερυθρόλευκων βρέθηκαν το απόγευμα για περίπου μια ώρα μετά την προπόνηση με πούλμαν, σε μια ουσιαστική κίνηση στήριξης στα δίκαια αιτήματα κατά του νέου νομοσχεδίου και μέτρων για αυξημένη φορολογία. «Όπως εσείς είστε κοντά μας, την Κυριακή στο γήπεδο, έτσι και εμείς συμμεριζόμαστε τον αγώνα σας. Η ομάδα είναι υπόθεση όλου του νομού» ήταν το κεντρικό μήνυμα που πέρασαν τα διοικητικά στελέχη, Χαλκίδης και Ιλανίδης αλλά και ο Τάντιτς εκ μέρους των παικτών.

Στη διαμαρτυρία, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών του νομού, ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών, το Βιοτεχνικό και Εμπορικό Επιμελητήριο, η ομάδα ποδοσφαίρου του Πανσερραϊκού, το Σωματείο Μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς, οι οπωρολαχανοπώλες, ο Σύλλογος Κρεοπωλών, σύλλογοι των ταξί, ο Σύλλογος Οδηγών Ιδιοκτητών Φορτηγών του νομού, το σωματείο μεταλλικών κατασκευών «Ο Ηφαιστος».