Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ’93: Ξεκίνημα της νέα χρονιάς με υψηλούς στόχους στο στίβο (φωτορεπορταζ)

Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ’93: Ξεκίνημα της νέα χρονιάς με υψηλούς στόχους στο στίβο (φωτορεπορταζ)

Το απόγευμα του Σαββάτου 22/10 στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών ο γυμναστικός σύλλογος ΣΕΡΡΕΣ’93 τέλεσε τον αγιασμό των αθλητικών του τμημάτων στο στίβο.

Ο Σύλλογος που κατάφερε να εδραιωθεί μέσα στους πέντε καλύτερους συλλόγους της χώρας, αφού την περσινή χρονιά κατέκτησε την 5η θέση επιβεβαιώνοντας ότι η προπέρσινη 4η θεση δεν κατακτήθηκε τυχαία, αλλά χάρη στη καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές του στα αθλητικά τμήματα του συλλόγου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Εκατοντάδες αθλητές όλων των ηλικιών πλημμύρισαν τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Σερρών.

Η Πρόεδρος του Σέρρες’93 κυρία Φωτεινή Αραμπατζή στη σύντομη ομιλία της τόνισε ότι κατάκτηση της 5ης θέσης στην γενική κατάταξη πανελλήνια το 2016 αλλά και η ανάδειξη πρωταθλητών Ελλάδος και οι διακρίσεις των αθλητών μας σε Ευρώπη και στον κόσμο μας τιμούν ιδιαίτερα και θα συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς και τη νέα αθλητική χρονιά.

Ενώ όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών και στον δημοσιογράφο Βασίλη Αναστασιάδη:

«Ξεκινάμε πρώτα με τον αθλητισμό γιατί χωρίς τον αθλητισμό δεν μπορούμε να έχουμε πρωταθλητισμό. Βάζουμε πάντα υψηλούς στόχους οπότε ο πρωταθλητισμός δεν λείπει αλλά δεν τα κάνουμε όλα για τον πρωταθλητισμό. Στόχος είναι ο αθλητισμός, η ανάπτυξη της υγείας, η ανάπτυξη της νοοτροπίας ότι πρέπει πάντα να αθλούμαστε και νομίζω ότι το καταφέρνουμε μέσα από το έργο που κάνουν οι προπονητές μας καθημερινά στο γήπεδο. Βλέπετε και το αποτέλεσμα, έχουμε πάρα πολλά παιδιά και οι γονείς είναι κοντά και το έργο που κάνουμε είναι προσεχτικό και με γνώμονα πάντα το παιδί».

Ο Γυμναστικός Σύλλογος διατηρεί με επιτυχία τμήμα στίβου με περισσότερους από 200 ενεργούς αθλητές όλων των κατηγοριών και 8 προπονητές

Ο φακός του anexartitos.gr βρέθηκε στον αγιασμό και κατέγραψε το ζεστό κλίμα και την «όρεξη» για νέες επιτυχίες τόσο από τους προπονητές, όσο και από τους αθλητές.

Πληρες φωτογραφικό ρεπορταζ στη σελίδα μας στο facebook