ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 12/11: Τρεις συγκεντρώσεις στις Σέρρες

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 12/11: Τρεις συγκεντρώσεις στις Σέρρες

Τρεις ξεχωριστές συγκεντρώσεις, σε απόσταση 500μέτρων θα πραγματοποιηθούν στη πόλη των Σερρών στα πλαίσια της Γενικής Απεργίας της Πέμπτης 12/11 που κήρυξαν οι εργατικές ενώσεις.

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο

Το Εργατικό Κέντρο Σερρών οργανώνει συγκέντρωση όπου θα συμμετέχει η πλειοψηφία των οργανώσεων στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης.
Το Εργατικό Κέντρο Σερρών και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους Σερραίους να συμμετάσχουν στην πανελλήνια απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη (12/11)
Στην απεργία συμμετέχουν, η ΟΕΒΕΣΣ, οι Φαρμακοποιοί, οι συνταξιούχοι του ΟΕΒΕΕΣ, το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών, μέλη των αγροτικών συλλόγων της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ, οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ (εξαιρούνται μόνο οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί που θα καλύψουν το απεργιακό ρεπορτάζ). Στάση εργασίας την ώρα της κινητοποίησης θα πραγματοποιήσουν οι οδηγοί και ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ, ο Ιατρικός Σύλλογος Σερρών, οι νοσοκομειακοί γιατροί, το προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ, η ΠΟΕ ΟΤΑ, καθηγητές και δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς, το προσωπικό των ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ), καθώς και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις, συνδικάτα, και σωματεία εργαζομένων.

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Πλατεία Ελευθερίας

Το ΠΑΜΕ οργανώνει συγκέντρωση στις 10.30 στην πλατεία Ελευθερίας στην οποία θα συμμετάσχουν (σύμφωνα με ανακοίνωσή τους) και το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ καθώς και ο σύλλογος Κινητικά αναπήρων ν.Σερρών ο δημοκρατικός σύλλογος γυναικών, η γραμματεία της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης, η γραμματεία της Πανελλαδικής  Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων, η επιτροπή αγώνα του ΤΕΙ και διάφορες επιτροπές αγώνα εργαζομένων και ανέργων.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ & Λαϊκή Ενότητα στη Πλατεία Κρονίου

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α καλεί τους Σερραίους να συμμετέχουν στην απεργία, η συγκέντρωση θα γίνει στις 10 το πρωί στην Πλατεία Κρονίου.
Κάλεσμα προς τους Σερραίους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία απευθύνει και η Λαϊκή Ενότητα Σερρών, και το Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής εργαζομένων ιδιωτικού τομέα (ΜΕΤΑ), με συγκέντρωση στη Πλατεία Κρονίου.