Γεσθημανή Πολατίδου: «οι πρόεδροι έγιναν το εργαλείο εφαρμογής και διεκπεραίωσης των ψευτοπολιτικών Αγγελίδη!!!»

Γεσθημανή Πολατίδου: «οι πρόεδροι έγιναν το εργαλείο εφαρμογής και διεκπεραίωσης των ψευτοπολιτικών Αγγελίδη!!!»

Πολατίδου Γεσθημανή-ΛευκώναςΜε αφορμή τις «πρόχειρες» εκδηλώσεις που «διοργάνωσε» ο Δήμος Σερρών το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λευκώνα Γεσθημανή Πολατίδου, η οποία εκλέχθηκε με τον συνδυασμό του Δημάρχου Π.Αγγελίδη «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων», αλλά εδώ και καιρό έχει διαχωρίσει τη θέση της από την Δημοτική Αρχή, απέστειλε στα ΜΜΕ επιστολή-άρθρο με τίτλο: «Ο  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ  ΕΙΝΑΙ  ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ!», εξαπολύει επίθεση με βαρείς πολιτικούς χαρακτηρισμούς. Αναλυτικά γράφει η Γ.Πολατίδου στην επιστολή της:

Σύμφωνα με την θρησκευτική παράδοση της Ορθοδοξίας μας, η ημέρα της Καθαράς Δευτέρας συμβολίζει το τέλος των Απόκρεω και την αρχή της Σαρακοστής, της μεγαλύτερης νηστείας του έτους. Καθιερώθηκε η ημέρα αυτή, πέρα από τον διατροφικό περιορισμό, να συνοδεύεται από διάφορα δρώμενα.

Δυστυχώς, στον Δήμο Σερρών ,η αντιμετώπιση και η διαχείριση της μεγάλης αυτής ημέρας της Ορθοδοξίας, ήταν, για ακόμη μια φορά, μια πρόχειρη, επιδερμική πρόφταση της τελευταίας στιγμής! …’’τι είχες, Γιάννη, τι είχα πάντα’’… Την Παρασκευή,28-2-2014,ώρα 13:30μ.μ., ανακοίνωσαν στους προέδρους των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων την πραγματοποίηση της παραδοσιακής φασολάδας (με ελλιπή υλικά). Στο σημείο αυτό θα ήθελα να θυμίσω στους συνδημότες μου, την αγαπημένη έκφραση του Δημάρχου και του στενού περίγυρού του, στην αρχή της θητείας του…. «όπου ρίξεις πέτρα, πρόεδρο θα βρεις»… προφανώς βρισκόταν σε κατάσταση πανικού. Σήμερα και εννοώ την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, οι πρόεδροι έγιναν το εργαλείο εφαρμογής και διεκπεραίωσης των ψευτοπολιτικών Αγγελίδη!!! Διότι η εγκατάλειψη, η αδιαφορία και η άρνηση προσφοράς στους πολιτιστικούς μας συλλόγους, οι οποίοι οδηγούν το άρμα της παράδοσης, με σημαντικά βαρύ φορτίο, δεδομένου των ύπουλων συγκυριών, οδήγησαν στην άρνηση συμμετοχής των συλλόγων.

Όταν σε γειτονικούς δήμους έχουν προγραμματισμένες τριήμερες εκδηλώσεις, με χαρές και πανηγύρια, συγκροτήματα και μουσικές, με αναφορά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, ο Δήμος Σερρών, ο δεύτερος σε πληθυσμό στην Κεντρική Μακεδονία, ψάχνει να βρει ένα κιλό φασόλια!!!

Όταν τα τρία υψηλότερα ιδανικά των Ελλήνων, ακόμη και σήμερα, είναι η θρησκεία, η πατρίδα και η οικογένεια, ο Δήμαρχος όλων των Σερραίων και η δημοτική αρχή, τι στηρίζουν; Με απόφασή τους, τον Ιούλιο του 2012,επισήμως πλέον, σταματούν την χρηματοδότηση εκδηλώσεων θρησκευτικού και ιστορικού περιεχομένου!!!

Οι βερμπαλισμοί του προεκλογικού προγράμματος 2011-2014 του Δημάρχου, έπεσαν σε κενό…. οι μάσκες έπεσαν…. ο Δήμαρχος εκτελεί πιστά και πειθήνια τις επιταγές της μνημονιακής πολιτικής της Κυβέρνησης… τέλος στα ήθη, έθιμα και παραδόσεις, τέλος στην ιστορία του τόπου μας!!!  Όμως, ΠΡΟΣΕΞΤΕ… κατά περίπτωση, βολεύουμε και βολευόμαστε!!!

Πονηρός ο  Δήμαρχος;;; Παλαιοκομματικό, ψηφοθηρικό, ρουσφετολογικό, αλαζονικό παιχνίδι στον βωμό της δόξας, μια δόξα που περιορίζεται σε διαστάσεις καρέκλας! Όταν ο ναρκισσιστικός ατομισμός διακατέχει πρόσωπα που κατέχουν εξουσία, είναι αδύνατον να ασκηθούν πολιτικές που θα δημιουργήσουν καινοτομία, που θα νοιαστούν πραγματικά  για την ταλαιπωρία των συνανθρώπων μας από την ανέχεια(βλέπε αποχετευτικό Σκουτάρεως-Μητρουσίου, βλέπε απλήρωτες καθαρίστριες για μισό και πλέον χρόνο), που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανέλκυση της κοινωνίας… που θα υπηρετήσουν ιδανικά και αξίες…

§  ….’’ – προς τους κάτω περιφρόνηση, αλαζονεία, εκμετάλλευση και προς τους επάνω υποκλίσεις και εξυπηρετήσεις-‘’…. https://aktines.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7741.html Γιώργος Ν. Παπαθανασόπουλος, Πολιτικοί και πολιτικάντηδες

….υποτακτισμός και υποτέλεια προς τους «ανώτερους» φτάνει να προστατέψουν το «πετσί» της καρέκλας τους!!!

Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λευκώνα

Γεσθημανή Πολατίδου