Γ’ΕΘΝΙΚΗ: Πανσερραϊκό κάλεσμα για τον αγώνα με το Αγιονέρι στο Κιλκίς

Γ’ΕΘΝΙΚΗ:  Πανσερραϊκό κάλεσμα για τον αγώνα με το Αγιονέρι στο Κιλκίς

Αφισα ΑΓΙΟΝΕΡΙ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-2015αΜΕ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ … ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ
Με την ομάδα του Πανσερραϊκού στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, (Αγιονέρι και Δοξα Δράμας), οι αντίπαλοι (λέγε με ΑΡΗΣ) προσπαθούν με τρικλοποδιές να αποδυναμώσουν την ενίσχυση της ομάδας από τους φίλους της, στον αγώνα με το Αγιονέρι την Κυριακή 10/5 στις 17.00 στο Κιλκίς. Ετσι σκαρφίζονται διάφορα … εξωαγωνιστικά και προσπαθουν να δημιουργήσουν κλίμα Χαριλάου, στο … Κιλκίς, αφου όπως είδαν αυτό το επικροτεί και η… Πολιτεία!!! (βλέπε απαγόρευση μετακίνησης φιλων του Πανσερραϊκου για να… μη γίνουν στόχος των θερμόαιμων Αρειανών!).
Στο Αθλητικό Μετρόπολις 97,2 (όπου στα πλαίσια του fair-play υποστηρίζουν αναφανδόν Αρη, δειτε και το ηχητικο αποσπασμα με δηλώσεις απο πλευρας Πανσερραϊκου του Γιάννη Καδη εκ μερους των σερραίον φιλάθλων του Che Guevara club και του Νικου Ιλανίδη απο τη διοίκηση του Πανσερραϊκου και τον “αντικειμενικό” τρόπο που αντιμετωπίζονται απο τον σχολιαστή) φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Εθνικού Αγιονερίου Γιώργος Ντόνας δίνοντας διευκρινήσεις για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την παρουσία των φίλων του Πανσερραϊκού στον αγώνα που θα γίνει στο Κιλκίς.

httpv://youtu.be/Me2tKU8A03g

Μίλησε για απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης, 250 μόλις εισιτήρια και τους Σερραίους όρθιους (!) σε ένα μέρος που μπορεί να μην βλέπουν καν όλοι τον αγώνα, ενώ έκανε λόγο και για προσπάθεια προκειμένου να αλλάξουν τα πράγματα και φιλοξενηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς διοίκησης του Πανσερραϊκού γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου και να εξασφαλιστούν περισσότερα εισιτήρια, αλλά και να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι από την κερκίδα, όπως αρμόζει, υπό νορμάλ συνθήκες, τον αγώνα: όπως είχαν κάνει και οι φίλαθλοι του Άρη όταν φιλοξενήθηκαν στο Κιλκίς από την ίδια ομάδα!
Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι όπως και να έχει, τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν αρκετά νωρίτερα και μπορεί όποιος Σερραίος φίλαθλος επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο, ακόμη και από τα υπόλοιπα διαθέσιμα 550 και να πάρει θέση στην κερκίδα!
Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Ντόνας:
«Το παιχνίδι το βλέπουμε ως μία γιορτή. Είναι τιμή για το Αγιονέρι, ένα χωριουδάκι, να παίζει με ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός. Έχουμε μάθει να παίζουμε πάντα για τον εαυτό μας. Θα κρίνει πολλά, αλλά δεν ευθυνόμαστε εμείς για αυτό. Ακούγονται πολλά. Ότι θα έρθουνε φίλαθλοι του Άρη, ότι θα έρθουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Αυτά δεν έχουν θέση στο γήπεδο. Δεν θα επιτραπεί είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων με διακριτικά αυτών των ομάδων. Είχαμε σύσκεψη και βγήκε συμπέρασμα, λυπηρό για το Νομό Κιλκίς, ότι δεν μπορεί να φιλοξενήσει μία ομάδα όπως ο Πανσερραϊκός. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό θα ήταν να ανοίξει η μεγάλη κερκίδα, αλλά είναι χαρακτηρισμένη ως εργοτάξιο. Είχα πει ότι θα δώσω ακόμη και 3.000 εισιτήρια στον Πανσερραϊκό, αλλά αυτό δεν γίνεται. Το Αγιονέρι προσπαθεί να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί λύση να εξυπηρετήσουμε τους φιλάθλους».
Τα ρίχνουν στην… Αστυνομία
«Η απόφαση της Αστυνομίας είναι να βγουν 800 εισιτήρια. Δεν λειτουργεί η μεγάλη κερκίδα, έχει χαρακτηριστεί ως εργοτάξιο και δεν αφήνουν κανέναν να μπει. Στον Πανσερραϊκό θα δοθούν 250 εισητήρια των 10 ευρώ και συγκεκριμένα θα είναι στα εκδοτήρια. Ξέρω ότι είναι λίγα. Την Αστυνομία την συμφέρει να έρθουν όσο πιο λίγοι γίνεται. Έχει απαγορευτεί επίσης και η οργανωμένη μετακίνηση. Ο Αστυνομικός Διευθυντής έκανε την έκθεση και η απάντηση από το Υπουργείο ήταν αυτή. Επίσης όπως έχει προβλεφθεί αυτή την στιγμή οι φίλαθλοι θα είναι πίσω από μία εστία, όρθιοι και θα βλέπουν μόνο όσοι κάθονται μπροστά. Είναι λύπηρο αυτό, το πιέσαμε με τον κ.Κοράκη που ήταν εκπρόσωπος του Πανσερραϊκού».