Γ’ΕΘΝΙΚΗ: Το Σάββατο ο Πανσερραϊκος αντιμετωπίζει στον Ακροπόταμο τον τοπικό Αρη

Γ’ΕΘΝΙΚΗ: Το Σάββατο ο Πανσερραϊκος αντιμετωπίζει στον Ακροπόταμο τον τοπικό Αρη

Καμπανιακος-Πανσερραϊκός-09Η αναβολή των αγώνων εξ αιτίας του μη ορισμού των διαιτητών από την ΚΕΔ, είχε αλλαγές και στο πρόγραμμα της Γ΄ Εθνικής το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:
Ο Πανσερραϊκός θα αγωνισθεί το ερχόμενο Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 3μμ. στον Ακροπόταμο κόντρα στον τοπικό Άρη, επειδή την Κυριακή θα αγωνισθεί στο Ανθή Καραγιάννη το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με τον Άρη Θεσσαλονίκης και η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας δεν ήθελε δυο μεγάλα παιχνίδια την ίδια ημέρα.

Ο Λάμπρος Παπαργυρίου της ΕΠΣ Πιερίας θα είναι ο ρέφερι που θα διευθύνει το εκτός έδρας ματς του Πανσερραϊκού. Βοηθούς θα έχει τους Γιώργο Θεοδώρου και Αναστάσιο Γιαμουζή επίσης της ΕΠΣ Πιερίας, ενώ παρατηρητής του ματς θα είναι ο Λευτέρης Καζαντζίδης από τη Δράμα. Να σημειωθεί ότι οι ίδιοι διαιτητές διεύθυναν το νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι του Πανσερραϊκού κόντρα στη Θύελλα Φιλώτα(0-2) στις 12 Οκτωβρίου.

Οι φίλοι του Πανσερραϊκου θα είναι ακόμη μια φορά κοντά του καθώς ο συνδεσμος φιλάθλων του Che Guevara Club διοργανώνει εκδρομή. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από τα γραφεία του συλλόγου Μεραρχίας 93 (εναντι Πυροσβεστικής)Πληροφορίες καθημερινά στα τηλ.6984453090, 6978313443

Τα υπόλοιπα παιχνίδια 
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πανσερραϊκού συνεχίζεται την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου θα υποδεχθεί το Κοκκινόχωμα, ενώ και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου θα υποδεχθεί τον Άρη, ενδιάμεσα, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, θα έχει αγωνισθεί και πάλι με τον Άρη, αυτή τη φορά για το Κύπελλο της Γ΄ Εθνικής.