Για επισκευή πλυντηρίων ρούχων & πιάτων και εγκατάσταση κλιματιστικών επιλέξτε Iqservice

Για επισκευή πλυντηρίων ρούχων & πιάτων και εγκατάσταση κλιματιστικών επιλέξτε Iqservice

Η iQservice είναι μία σύγχρονη εταιρεία, που προσφέρει παντός τύπου επισκευές και εγκαταστάσεις σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές σας. Έχοντας αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο εξυπηρέτησης, με συνέπεια οι τεχνικοί έρχονται στην πόρτα σας ό,τι κι αν χρειαστείτε. Πάντα η εταιρεία επιλέγει για εσάς τις καλύτερες λύσεις, ελαχιστοποιώντας την περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Το νοικοκυριό θα γίνει ξανά λειτουργικό! Ό,τι κι αν χρειάζεται επισκευή ή εγκατάσταση το αναλαμβάνει η εταιρεία.

Το πλυντήριο ρούχων ακούγεται έντονα την ώρα της λειτουργίας του; Σταματάει ξαφνικά το πλυντήριο πιάτων; Αγοράσατε καινούργιο κλιματιστικό και θέλει εγκατάσταση; Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας.

Μελέτη

Από τη στιγμή που θα τηλεφωνήσετε, οι τεχνικοί έρχονται στην πόρτα σας για μία ολοκληρωμένη μελέτη και προτάσεις λύσεων που μπορείτε να επιλέξετε για την συσκευή σας.

Επισκευή

Αναλόγως με τη βλάβη, η ομάδα αναλαμβάνει την επισκευή, αφού σας έχει δώσει το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του έργου. Η επισκευή πλυντηρίων ρούχων και πιάτων από την IQ Service γίνεται ταχέως, ακόμα κι αν η βλάβη που έχει προκύψει είναι περίπλοκη.

Αν χρειάζεται επεξηγούνται τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας, ώστε να μην επαναληφθεί το ίδιο λάθος στο μέλλον. Οι πιο συχνές βλάβες που αναλαμβάνει το συνεργείο και εξειδικεύεται είναι αδυναμία εκκίνησης του πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων. Δεν μπορεί να πάρει νερό ή δεν αδειάζει νερό, κουνιέται από τη θέση του και κάνει πολύ έντονο θόρυβο.

Λύσεις για όλες τις εταιρείες

Από την SIEMENS και την BOSCH μέχρι την PITSOS, MIELE και την LG το συνεργείο επισκευάζει τα πάντα, βρίσκοντας και τα γνήσια ανταλλακτικά, αν χρειάζεται.

Κλιματιστικό

Η iQservice αναλαμβάνει την εγκατάσταση του κλιματιστικού μαζί με την εξωτερική μονάδα. Η εργασία γίνεται από αδειούχους ψυκτικούς, με εγγύηση αποτελέσματος. Η όλη διαδικασία γίνεται με ενδεδειγμένο τρόπο και με το πέρας των εργασιών, δίνονται όλες οι απαραίτητες συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε.

Γιατί να επιλέξετε την iqservice;

H εταιρεία κατέχει τη γνώση και την εμπειρία, ώστε να αναλάβει κάθε είδους έργο και να το φέρει εις πέρας, εξασφαλίζοντας ότι το κλιματιστικό θα σας προσφέρει τέλεια ψύξη και το πλυντήριο πολύ καλή λειτουργικότητα όποτε το χρειάζεστε.

Για κάθε εγκατάσταση και επισκευή σας δίνεται ενυπόγραφη εγγύηση!

Περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της IQ Service.