Για εύκολες μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, επιλέξτε μεταφορική Βώσσος

Για εύκολες μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, επιλέξτε μεταφορική Βώσσος

Ήρθε η ώρα να μετακομίσετε και να αλλάξετε εντελώς την καθημερινότητά σας; Εκτός από την επιλογή εταιρείας, το δύσκολο κομμάτι το περνάτε στην ουσία μόνοι σας αφού η προετοιμασία της μετακόμισης σας βρίσκει με μία κούτα και μία κολλητική ταινία στο χέρι.

Η λίστα σας:

  • Κούτες: Προμηθευτείτε τις τζάμπα από αποθήκες καταστημάτων που δεν τις χρειάζονται.
  • Αεροπλάστ για εύθραυστα αντικείμενα που χρειάζονται σωστό περιτύλιγμα και προστασία.
  • Εφημερίδες για να τις τοποθετήσετε στον πάτο της κούτας ή για άλλες χρήσεις
  • Κολλητική ταινία, ψαλίδια και οτιδήποτε σας είναι απαραίτητο για το πακετάρισμα

Ξεκινήστε το πακετάρισμα από κάθε δωμάτιο ξεχωριστά, αναγράφοντας έξω από κάθε κούτα το περιεχόμενό της. Με αυτόν τον τρόπο, την μέρα της μετακόμισης θα βάλετε απευθείας σε κάθε δωμάτιο, όλες τις σχετικές κούτες.

Tip: Βάλτε όλα τα υγρά-εύθραυστα μαζί για να καταλάβει το συνεργείο ότι αυτές οι κούτες χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση και μεταφορά.

Σε όλη αυτήν την διαδικασία κάτι πολύ βασικό είναι το ξεκαθάρισμα αντικειμένων και οικιακού εξοπλισμού λόγω παλαιότητας ή μη χρήσης του. Μην διστάσετε να πετάξετε ό,τι δεν χρειάζεστε γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το χρειαστείτε ούτε στο καινούργιο σας σπίτι.

Επιλέξτε σοφά την μεταφορική εταιρεία!

Η μεταφορική εταιρεία Βώσσος στην Αθήνα έχει φέρει εις πέρας εκατοντάδες μετακομίσεις με όλα τα επίπεδα δυσκολίας. Επιλέξτε και εσείς να κάνετε την δική σας μετακόμιση με αξιοπιστία και ποιότητα, χωρίς να θυσιάσετε ούτε ένα αντικείμενο.

Το προσωπικό της εταιρείας θα έρθει στον χώρο σας, θα αποσυναρμολογήσει τα έπιπλά σας και θα τα μεταφέρει με ασφάλεια στο καινούργιο σας σπίτι.