Γιαννης Μπαλίτης προς παραιτηθέντα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών: Γυρίστε πίσω…

Γιαννης Μπαλίτης προς παραιτηθέντα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών: Γυρίστε πίσω…

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών καλεί τα τέσσερα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου που αποχώρησαν, παραιτούμενοι, να γυρίσουν ώστε να ολοκληρωθεί η συνεδρίαση που διακόπηκε (λόγω μη απαρτίας) και να «δώσουμε ουσιαστικές λύσεις κάτω από έναν εποικοδομητικό και ειλικρινή διάλογο».

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος Γιάννης Μπαλίτης και η γραμματέας Κυριακή Μηλίγκα αναφέρει:

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου  2016 και ώρα 21:30 προσκλήθηκαν τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών με αρ. Πρωτοκόλλου 3955/17-10-2016 σε τακτική συνεδρίαση.

Ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση τρία μέλη του ΔΣ, οι κκ Παρασχάκης Γεώργιος Αραβίδου Ελισάβετ και Βλάχου Κων/να, κατέθεσαν υπογεγραμμένο – και από το 4ο μέλος της Διοίκησης την κ Λουτράδη Μαρίνα η οποία απουσίαζε από το ΔΣ- έγγραφο διαμαρτυρίας όπου στο τέλος του εγγράφου δήλωσαν την παραίτησή τους. Το ΔΣ διεκόπη  αφού δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία.

Με γνώμονα ότι τα προβλήματα αυτά αφορούν το ΔΣ και ότι η ομαδική παραίτηση δεν ισχύει, καλούμε τα μέλη που αποχώρησαν να επανέλθουν και να δώσουμε ουσιαστικές λύσεις κάτω από έναν εποικοδομητικό και ειλικρινή διάλογο.

Καλούμε λοιπόν τα τέσσερα αποχωρήσαντα μέλη του ΔΣ- Λουτράδη Μαρίνα, Παρασχάκη Γεώργιο Αραβίδου Ελισάβετ και Βλάχου Κων/να– να συμμετέχουν την συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 21:30 ώστε να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα θέματα που προσκλήθηκαν στο ΔΣ της Πέμπτης 13/10/2016 και εκκρεμούν.

Να επισημάνουμε το γεγονός ότι δεν ισχύει η ομαδική παραίτηση αλλά μόνο η ατομική.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                   Γ. Γραμματέας

Μπαλίτης Ιωάννης         Μηλίγκα Κυριακή