Γιατί να αγοράσετε έναν επίτοιχο λέβητα;

Γιατί να αγοράσετε έναν επίτοιχο λέβητα;

Παρόλο που το καλοκαίρι μας έχει χτυπήσει την πόρτα και εμείς σκεφτόμαστε περισσότερο τη δροσιά που μας χαρίζει το κλιματιστικό μας παρά τη θέρμανση ενός λέβητα, είναι εξαιρετικά σημαντικό να σχεδιάζουμε τις κινήσεις μας για τον επικείμενο χειμώνα. Οι τιμές σε όλες τις πηγές θέρμανσης έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και η μόνη η οποία συμφέρει τόσο στην εγκατάσταση, όσο και στην κατανάλωση είναι το φυσικό αέριο. Αν λοιπόν ανήκετε στους προνοητικούς, τότε ιδανικό μέσο θέρμανσης είναι οι επίτοιχοι λέβητες φυσικού αερίου.

Ένα βασικό πλεονέκτημα που έχουν οι επίτοιχοι λέβητες είναι ότι έχουν εύκολη εγκατάσταση αφού συνδέονται άμεσα με το ήδη υπάρχων υδραυλικό σύστημα, επομένως δεν χρειάζεται ούτε επιπλέον χρόνος, ούτε επιπλέον χρήματα για την εγκατάστασή του, παράμετρος η οποία συμφέρει τόσο τους ιδιοκτήτες, όσο και τους τεχνικούς.

Έπειτα, με την χρήση επίτοιχου λέβητα έχετε τη δυνατότητα όχι μόνο να θερμαίνεται με αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο το χώρο σας, αλλά ταυτόχρονα να επωφελείστε από το ζεστό νερό. Πείτε αντίο στους κοστοβόρους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες οι οποίοι ανεβάζουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ στα ύψη και απολαύστε ζεστό νερό και θέρμανση με ένα μόνο μηχάνημα!

Παράλληλα, πρέπει να γνωρίζετε ότι ειδικά την φετινή χρονιά όπου η τιμή του πετρελαίου είχε φτάσει στα ύψη, πολλοί ιδιοκτήτες στρέφονταν προς άλλες μορφές ενέργειας όπως το ξύλο. Η μαζική καύση ξύλου είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα είδος νέφους το οποίο είναι εξαιρετικά επιβλαβές για την υγεία μας. Από την άλλη επιλέγοντας επίτοιχους λέβητες οι οποίοι χρησιμοποιούν φυσικό αέριο, ζεσταίνετε αποτελεσματικά τον χώρο σας, ενώ ταυτόχρονα προστατεύετε και το περιβάλλον, αφού οι λέβητες εξασφαλίζουν μειωμένη εκπομπή ρύπων και οικονομία καυσίμων, συγκριτικά με άλλους λέβητες όπως για παράδειγμα του πετρελαίου.

Ζούμε στον αιώνα της τεχνολογίας! Εμπιστευτείτε και εσείς τους επίτοιχους λέβητες για την  θέρμανσή σας οι οποίοι μόνο πλεονεκτήματα έχουν να επιδείξουν. Εκτός από τους επίτοιχους λέβητες υπάρχουν και επιδαπέδιοι  λέβητες συμπύκνωσης οι οποίο λειτουργούν αθόρυβα, έχουν ελάχιστο βάρος και μπορούν να τοποθετηθούν παντού!