Γιορτή στίβου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΣΕΡΡΩΝ με βραβεύσεις

στιβοςΣτην κατάμεστη αίθουσα του  Ξενοδοχείου PHILIPOS XENIA  και σε μια ζεστή ατμόσφαιρα,  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10-2-2013   η προγραμματισμένη ετήσια  γιορτή του στίβου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σερρών, παρουσία των πολιτικών και πολιτειακών αρχών του τόπου.

Από την διοίκηση του ΣΕΓΑΣ  παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος κ. Παπαμιχαήλ Πτολεμαίος και το μέλος κ. Λιούμπας Ιωάννης.

 Κατά την εκδήλωση βραβεύτηκαν η διευθύντρια του ξενοδοχείου κ. Κιουτσούκη Στέλλα για την δωρεάν  παραχώρηση της αίθουσας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο ορθοπεδικός κ. Ρούντος Δημήτριος για τις υπηρεσίες του προς τους αθλητές της ΕΑΣ

Στη συνέχεια τιμήθηκαν παλαιοί Σερραίοι αθλητές γεννηθέντες μέχρι το 1955. Μεταξύ αυτών ήταν οι κ .Κοκόλης Αχιλλέας, Καράμπελας Ηλίας , Σαλονικιός Σπύρος και Παπίτσας Χρήστος.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του αθλητή Πελίδη Ιωάννη που παραβρέθηκε για να ευχαριστήσει όσους πέρυσι του συμπαραστάθηκαν και τον βοήθησαν στο πρόβλημα της υγείας του, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε.

Ακολούθησε η βράβευση Γ.Σ.Σέρρες 93, που στην κατηγορία ΠΚΑ κατέλαβε την πρώτη θέση στην ομαδική βαθμολογία και του ΟΦΚΑ Σέρρες που στην κατηγορία παίδων κατέλαβε  την δεύτερη θέση .

Τέλος βραβεύτηκαν οι 48 αθλητές και αθλήτριες που μετείχαν στους τελικούς των Πανελληνίων πρωταθλημάτων της κατηγορίας τους