Γιορτή Τηλεθέρμανσης 2018: Εκατοντάδες Σερραίοι στην ετήσια εκδήλωση της «ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ»

Ο πρόεδρος της Αντ. Γερασίμου ανακοίνωσε τις νέες επενδύσεις & πρωτοβουλίες της εταιρείας στο ν.Σερρών

Γιορτή Τηλεθέρμανσης 2018: Εκατοντάδες Σερραίοι στην ετήσια εκδήλωση της «ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ»

Εκατοντάδες καταναλωτές τηλεθέρμανσης έδωσαν το παρών στην ετήσια εκδήλωση της «ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών», το βράδυ της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΕΛΠΙΔΑ Resort & Spa», στις Σέρρες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του ομίλου ΙΤΑ και της «ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε.» Αντώνης Γερασίμου, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους Σερραίους που «επιλέγουν την τηλεθέρμανση, την μοναδική ασφαλή, φιλική προς το περιβάλλον, χωρίς ρύπους και οσμές και κυρίως, πλέον οικονομική μορφή θέρμανσης στην πόλη των Σερρών».

Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο κ. Γερασίμου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος κάθε φορά που βρίσκομαι στις Σέρρες, ανάμεσα σε ανθρώπους που μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, αισθάνομαι δικούς μου».

Επέκταση δικτύου & χαμηλότερες τιμές

Αναφορικά με τη φετινή θερμαντική περίοδο, ο πρόεδρος της «ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε.», μίλησε για την επέκταση του δικτύου και τις νέες συνδέσεις:

«Έχοντας συνδέσει περισσότερα από 70 νέα κτίρια μέσα σε λίγους μήνες, δώσαμε τη δυνατότητα σε περισσότερους καταναλωτές να απολαμβάνουν ήδη την μοναδική ασφαλή, καθαρή, φιλική στο περιβάλλον, μορφή θέρμανσης. Έτσι, περισσότερα από 7.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις, συνδέονται φέτος στο δίκτυο της τηλεθέρμανσης», είπε.

«Το γεγονός αυτό, μας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστούμε μαζί σας τα οφέλη που προκύπτουν, παρέχοντας τηλεθέρμανση σε ακόμη πιο οικονομική τιμή. Έτσι, παρέχουμε θέρμανση, με απόλυτα ασφαλή και ακίνδυνο τρόπο, στη μισή τιμή σε σχέση με το πετρέλαιο. Μάλιστα, διατηρούμε αυτή την τιμή σταθερή για τρεις μήνες», πρόσθεσε ο κ. Γερασίμου.

Επιπλέον, επισήμανε πως «πέραν της τηλεθέρμανσης, συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία με δύο μεγάλες εταιρίες, τη VOLTON και την HRS και σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για ηλεκτρικό ρεύμα, σταθερή  και κινητή τηλεφωνία, με μεγάλο οικονομικό όφελος για όλους τους καταναλωτές».

Νέες επενδύσεις & πρωτοβουλίες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι ανακοινώσεις του προέδρου για τα μελλοντικά πλάνα της εταιρίας:

 • Προχωράμε άμεσα στη δημιουργία, μέσα στο 2019, της νέας μονάδας αφύγρανσης τριφυλλιού (μηδικής). Παίρνουμε το καλύτερο προϊόν της Ευρώπης που παράγεται στον νομό Σερρών, κρατάμε τα πλούσια συστατικά του και ταυτόχρονα δίνουμε τη δυνατότητα στον αγροτικό κόσμο να αυξήσει το εισόδημά του. Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με Σερραίους παραγωγούς τριφυλλιού, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η συνεργασία μαζί τους.
 • Μελετούμε τις δυνατότητες για μία ακόμα μονάδα που θα κινείται στην ίδια κατεύθυνση. Στην αξιοποίηση, δηλαδή, των αγροτικών και κτηνοτροφικών υπολειμμάτων & παραπροϊόντων τα οποία απορρίπτονται δηλ. άχυρα, κτηνοτροφικά οργανικά απόβλητα, τυροκομικά απόβλητα κλπ που παράγει ο σερραϊκός κάμπος, ο δεύτερος μεγαλύτερος στη χώρα. Πρόκειται δηλαδή για την επένδυση στην παραγωγή βιοαερίου, με σύγχρονες, καινοτόμες τεχνολογικές μεθόδους.
 • Σχεδιάζουμε την παροχή φθηνού, γρήγορου και με έξυπνες λύσεις ΙΝΤΕΡΝΕΤ, μέσω υποδομών που θα καλύψουν όχι μόνο την πόλη αλλά το σύνολο του νομού Σερρών. Έτσι ο Σερραίος πολίτης θα απολαμβάνει τις δικτυακές υπηρεσίες με ταχύτητες πολύ καλύτερες κι από αυτές που μπορεί να έχει ο Αθηναίος.
 • Αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενός φόρουμ με αντικείμενο την βελτίωση της επιχειρηματικότητας, με τη συνεργασία όλων των φορέων του τόπου. Δημοσίως σήμερα, απευθύνω κάλεσμα στις τοπικές Αρχές, τους βουλευτές μας, την περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση, το Επιμελητήριο και όλους τους φορείς που υπηρετούν το κοινό μας όραμα, για την ανάπτυξη του νομού Σερρών. Στόχος μας να καταστήσουμε τις Σέρρες αναγνωρίσιμη ως καινοτόμο πόλη. Ξεκινάμε τη διαδικασία, αναμένουμε την ανταπόκριση των φορέων και σύντομα θα ορίσουμε την ατζέντα του γόνιμου διαλόγου, με θέσεις και προτάσεις που θα βοηθήσουν στην αξιοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων που είμαι απόλυτα πεπεισμένος, πως αυτός ο τόπος διαθέτει.

Ι. Μυλωνάκης: «Παρέχουμε ασφάλεια & οικονομία»

Της ομιλίας του προέδρου, είχε προηγηθεί σύντομος χαιρετισμός του διευθύνοντος συμβούλου της «ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε.» Ιωάννη Μυλωνάκη, ο οποίος εξήρε το έργο της επέκτασης από τους εργαζόμενους της εταιρίας και των συνεργαζόμενων εταιριών.

Επιπλέον, ο κ. Μυλωνάκης τόνισε τα πλεονεκτήματα της τηλεθέρμανσης έναντι των άλλων μορφών θέρμανσης, σε ασφάλεια, καθαριότητα, σεβασμό στο περιβάλλον και οικονομία για τα σερραϊκά νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Κληρώσεις με πλούσια δώρα

Ακολούθησαν κληρώσεις δώρων από την εταιρία και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις:

 • VOLTON – ηλεκτρικό ρεύμα,
 • HRS – σταθερή & κινητή τηλεφωνία,
 • ACA Αποστολίδης,
 • Δέλεαρ – εστιατόριο,
 • infoGRID – υπηρεσίες πληροφορικής & διαδικτύου,
 • ΚΑΝΤΖΑΣ – σούπερ μάρκετ,
 • Κ. ΚΑΝΤΙΔΗΣ – τεχνική εταιρία,
 • Μπουτάκογλου – ασφάλειες,
 • ΠΑΝΜΑΡΚΕΤ – εμπορικό πολυκατάστημα.
 • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ποδοσφαιρικό τμήμα,
 • ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ – είδη επιπλοποιίας & κιγκαλερίας,
 • ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣ – κατασκευές αλουμινίου,

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πλούσιο μπουφέ για τους παρευρισκόμενους και ζωντανή μουσική.

Μεταξύ άλλων, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο π. Νεκτάριος, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγου, οι βουλευτές Σερρών Κώστας Καραμανλής, Μιχάλης Τζελέπης, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης, ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων.

Advertisements