Γκάφα ολκής στην ανακοίνωση των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας!!!

Γκάφα ολκής στην ανακοίνωση των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας!!!

Ξέχασαν (;) να ανακοινώσουν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες την νυν βουλευτή κυρία Φωτεινή Αραμπατζή!!! Από έναν πρόχειρο ψάξιμο στη λίστα των υποψηφίων, διαπιστώσαμε πως δεν είναι η μοναδική εν ενεργεία που… «λησμονήθηκε», καθώς το ίδιο συνέβη και με τον νυν βουλευτή Ημαθίας κ. Βεζυρόπουλο!!!

Κατά τα’άλλα στο «ψηφοδέλτιο» της ΝΔ στις Σέρρες που δόθηκε στην δημοσιότητα υπάρχουν επτά υποψηφιότητες, αντί οχτώ και στο οποίο δεν είναι μέσα ο κ.Βλάχβεης, ούτε ο κ. Αβδελάς (βέβαια είχε ατονίσει πολύ η υποψηφιότητά του το τελευταίο χρονικό διάστημα) ενώ υπάρχουν τρεις γυναίκες υποψήφιες, μάλιστα οι δύο είναι από την ίδια περιοχή (Βισαλτίας)

Αναλυτικά στο ψηφοδέλτιο που δόθηκε στην δημοσιότητα περιλαμβάνονται:

  1. Γκολέμης Δημήτριος (Δικηγόρος)
  2. Καραμανλής Κωνσταντίνος (Οικονομολόγος)
  3. Λεονταρίδης Θεόφιλος (Πολ. Μηχανικός)
  4. Μπάτζιου Ιωάννα (Δικηγόρος)
  5. Μπιτζίδου Σοφία (Καθηγήτρια)
  6. Χατζηβασιλείου Αναστάσιος (Πολ.Επιστήμων)
  7. Χιώτη-Κελεμπέκη Ανδρομάχη (Ασφαλιστής)

Αν προσθέσουμε και την κυρία Αραμπατζή Φωτεινή, τότε το ψηφοδέλτιο αποτελείται από τέσσερεις γυναίκες, και τέσσερεις άνδρες με τις πιθανότητες εκλογής να είναι υπερ των ανδρών (αν εξαιρέσουμε την κυρία Αραμπατζή)

Αναμένοντας την διορθωτική ανακοίνωση των κεντρικών γραφείων της ΝΔ, δεν μπορεί κανείς παρά να γελά με την προχειρότητα του κόμματος που θέλει να ξανα-αναλάβει τις τύχες της χώρας μ’εμάς τους … τυχερούς!!!

Ηρθε η …διόρθωση!!!

Πέντε περίπου ώρες μετά την αρχική ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ ήρθε (μας στάλθηκε κατευθείαν από την ΝΔ) η διορθωμένη λίστα των υποψηφίων στην οποία εμπεριέχεται η κυρία Φωτεινή Αραμπατζή ως υποψήφια στις Σέρρες, ενώ πιθανόν να έγιναν (θέλουμε να πιστεύουμε) και οι άλλες διορθώσεις στις υπόλοιπες εκλογικές περιφέρειες.

Βέβαια το  “ψιλο-φάουλ” δεν λείπει ούτε από αυτή την λίστα, αφού δίπλα στο όνομα της κυρίας Μπιτζίδου στην ιδιότητα δεν έχουν αποφασίσει αν είναι “Καθηγητής  -τρια” (!!!) κάτι που στην πρώτη λίστα (την λάθος) είχαν τη σωστή ιδιότητα “Καθηγήτρια”!!! (δουλειές του… ποδαριού)

Για του λόγου το αληθές να και η λανθασμένη α’ λίστα