Γκολ και θέαμα στο παιχνίδι νέων Εθνικού Γαζώρου-Καβάλας

Νέοι Γαζώρου Κ20_2013Ισόπαλο 4-4 έληξε το παιχνίδι της ομάδας ΝΕΩΝ του Εθνικού Γαζώρου με την ΚΑΒΑΛΑ. Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να μπούνε πολλά γκολ αλλά χωρίς την ανάδειξη νικητή.  

Στο σκορ άνοιξε ο Γάζωρος στο 21΄ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Ούτσι και εκτέλεσε εύστοχα ο Αγγελίδης κάνοντας το 1-0. Στο 27΄ όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με πλασέ του Μαρκιανίδης. Και λίγα λεπτά αργότερα οι ΝΕΟΙ της ΚΑΒΑΛΑΣ πέρασαν μπροστά στο σκορ με πλασέ του Κυδαή στο 35΄ που διαμόρφωσε το 1-2, σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 48΄ μετά από ανατροπή του Ζάγκα, ο Αγγελίδης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και ισοφάρισε για τον Εθνικό Γαζώρου σε 2-2. Στο 53΄ οι παίκτες του Σάκη Τερζή πέρασαν και πάλι μπροστά στο σκορ με πλασέ του Ζάγκα που έκανε το 3-2. Στο 56΄ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Κυδαής ισοφάρισε για την Καβαλά σε 3-3, και στο 61΄ με πλασέ ο Μαρκιανίδης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του με 3-4. Η ισοφάριση για τον Γάζωρο ήρθε στο 77΄ μετά από ατομική προσπάθεια του Αγγελίδη, ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

  ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Σάκης Τερζής): Καρέλλης, Μπατσιβάρης (63΄ Γεράκης), Κωνσταντίνου (71΄ Αναστασιάδης), Κουτζαβασίλης, Δρουμαλιάς, Γεωργαντάς (46΄ Πανίδης), Αγγελίδης, Ζάγκας, Σταυράκογλου (35΄ Τζαμπάζης), Ούτσι (71΄ Ταΐρης), Παπίτσας

 ΚΑΒΑΛΑ: Κυφωνίδης, Βασιλειάδης, Δεληγιάννης, Μπλιός, Ιωαννίδης, Σαμαράς, Κυδαής, Ευαγγέλου, Παπαδόπουλος, Δρίτας, Μαρκιανίδης (75΄ Ράνος)