Γωνιακοί καναπέδες από τα έπιπλα Harkoftakis στην Αθήνα: Λειτουργικοί και στυλάτοι

Σε όλους αρέσουν οι καινούργιες αγορές, ειδικά όταν αφορούν τα έπιπλα σπιτιού που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς σας μέσα στο σπίτι. Ο καναπές είναι ο πρωταγωνιστής στο σαλόνι και οι γωνιακοί καναπέδες το φαβορί, γι’ αυτό επιλέξτε τον σωστό μέσα από τη μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρουν τα έπιπλα Harkoftakis στην Αθήνα!

Οι ειδικοί designers σας προτείνουν τους best seller γωνιακούς καναπέδες και έπιπλα για φέτος:

Χωρίς να ακουμπάει στο πάτωμα, για εύκολο καθάρισμα

Η αξεπέραστη άνεση είναι αυτό που θέλετε; Ο γωνιακός καναπές Elina θα σας την χαρίσει σίγουρα. Τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ποιότητα θα ταιριάξει στο σύγχρονο σαλόνι σας. Το προσκεφάλι ανεβοκατεβαίνει πανεύκολα. Για προσφορά επικοινωνήστε με τα καταστήματα Harkoftakis!

«Γγρεζ» καναπές για απίστευτη χαλάρωση

Μοναδικές γραμμές σε απόχρωση που παίζει ανάμεσα στο καφέ και το μπεζ. Τα καθίσματά του σας βυθίζουν μέσα τους προσφέροντας μοναδική άνεση. Είναι μονόχρωμος και διαχρονικός, σας βοηθάει να διακοσμήσετε άνετα το σαλόνι σας με άλλα χρώματα της επιλογής σας, έχοντας τον γωνιακό καναπέ σαν βάση για το ντεκόρ σας.

Καναπές για μεγάλο σαλόνι, ευρύχωρος και ιδιαίτερος

Αν το σαλόνι σας είναι άνετο και ευρύχωρο, τότε σίγουρα ένας μεγάλος γωνιακός καναπές θα προσφέρει περισσότερη χρησιμότητα στο καθιστικό σας, γεμίζοντάς το και ολοκληρώνοντάς την εικόνα του. Ο καναπές Monopoly είναι στην διάθεσή σας, αλλάζοντας χρώμα και διάσταση.

Συνδυάστε τον με άλλα έπιπλα σαλονιού

Αν το σαλόνι σας είναι μεγάλο και θέλετε να το κάνετε περισσότερο φιλόξενο, τότε μία πολυθρόνα σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια, όταν οι καλεσμένοι σας είναι πολλοί. Από την άλλη μπορείτε να επιλέξετε σκαμπώ και πουφ για περισσότερη ευελιξία.

Στα καταστήματα Harkoftakis προσαρμόζουμε τα έπιπλα στα μέτρα σας. Ρωτήστε μας για τη σύνθεση καναπέ που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και εμείς θα ανταποκριθούμε.

Επιλέξτε έπιπλα σπιτιού και σαλονιού Harkoftakis, σε χαμηλές τιμές, με εγγύηση ποιότητας. Δείτε τη μεγάλη ποικιλία online και ζητήστε προσφορά.