Γωνιακοί καναπέδες και σαλόνια σε μοναδικές προσφορές

Γωνιακοί καναπέδες και σαλόνια σε μοναδικές προσφορές

Είναι γεγονός ότι το σαλόνι αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού μας. Εκεί χαλαρώνουμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και παιρνάμε όμορφες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά μας. Επομένως, χρειαζόμαστε ένα καναπέ για το σαλόνι μας ο οποίος όχι μόνο θα λειτουργεί διακοσμητικά, αλλά κυρίως λειτουργικά.

Η εταιρεία ALFA SALONI ATHANASIOU , σας δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές ώστε να επιλέξετε τον κατάλληλο καναπέ ή το κατάλληλο σαλόνι για το χώρο σας:

Προσδιορίστε το στιλ που θέλετε να έχει, είτε ο καναπές, είτε το σαλόνι σας και προσέξτε να εναρμονίζεται με τον χώρο στον οποίο θα τοποθετηθεί. Εμείς σε κάθε περίπτωση σας συμβουλέυουμε, να μην επενδύσετε σε πολύ εκκεντρικά έπιπλα σαλονιού τα οποία μπορεί σε 3-4 χρόνια να έχουν φύγει από τη μόδα και να μην σας αντιπροσωπεύουν. Επιλέξτε ένα all time classic σαλόνι ή έναν διαχρονικό καναπέ που θα στολίζει το σαλόνι σας πάντα με την ίδια αίγλη και πολυτέλεια.

Οι γωνιακοί καναπέδες  αποτελούν την ιδανική επιλογή είτε για μικρούς, είτε για μεγάλους χώρους, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείται χώρος και προσφέρονται πολλές θέσεις για τους φίλους και τους συγγενείς μας.

Αν από την άλλη, είστε λάτρεις των παραδοσιακών σαλονιών τα οποία προσδίδουν μια μεγαλειότητα και ένα vintage στιλ στο σαλόνι σας, τότε η ιδανική επιλογή για εσάς είναι ένα σετ σαλονιού το οποίο θα στολίσει το σαλόνι σας και θα το μεταμορφώσει, προσφέροντας ένα άρτιο αισθητικά και οπτικά αποτέλεσμα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα vintage σαλόνι, με ζεστά και υπέροχα υφάσματα που θα σας χαρίζουν ξεκούραση και χαλάρωση ή μοντέρνα σαλόνια που ταιριάζουν σε κάθε τύπο σπιτιού και εναρμονίζονται τέλεια με το χώρο σας.

Extra tips

Δώστε μεγάλη σημασία σε:

  • Υφές και χρώματα
  • Άνεση
  • Ποιότητα και υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί
  • Κόστος

Εάν θέλετε να έχετε ολοκληρωμένες λύσεις για τη διακόσμηση του σαλονιού σας η εταιρεία ALFA SALONI ATHANASIOU σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε τα έπιπλα σαλονιού που έχετε ανάγκη, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων της και σε καταπληκτικές τιμές.