«Γοργόνες και μάγκες» στην παραλία…

«Γοργόνες και μάγκες» στην παραλία…

Χρήσιμα tips για να επιλέξετε το ιδανικό μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπο σας.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και για όσες δεν προλαβαίνετε να χάσετε τα κιλάκια του χειμώνα, σας δίνουμε μερικές βασικές συμβουλές για να επιλέξετε το ιδανικό μαγιό και να καλύψετε τις μικρές σας ατέλειες, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα θετικά σας σημεία.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε την εντύπωση ότι έχετε πλούσιο στήθος, τότε επενδύστε σε μαγιό με βολάν ή με μεγάλα σχήματα και prints τα οποία θα προσδώσουν όγκο. Ωστόσο, επιλέξτε να είναι έντονο μόνο το πάνω μέρος του μαγιό για να υπάρχει μια ισορροπία στο στυλ σας.

cnm350070-fuchsiaΈπειτα, αν έχετε μεγάλους γλουτούς, καλό είναι να αποφύγετε τα μαγιό που στο κάτω μέρος τους έχουν σορτσάκι γιατί προσδίδουν επιπλέον όγκο που δεν τον χρειάζεστε. Καλό είναι να επιλέγεις σκούρα χρώματα για το κάτω μέρος και έντονα για το πάνω, ώστε να τραβάτε τα βλέμματα σε άλλο σημείο, το mix & match είναι η καλύτερη επιλογή. Δείτε μερικές επιλογές σε μπικίνι, εδώ.

tropea-91111-strapless-_-brazilian-aΤέλος, για εσάς που έχετε εκ φύσεως μεγάλο στήθος καλό είναι να επιλέγετε μαγιό τα οποία δένουν στο λαιμό για επιπλέον υποστήριξη. Επιλέξτε ένα πολύ απλό κομμάτι στο πάνω μέρος και παίξτε με εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα στο κάτω μέρος, ώστε να αντισταθμίσετε τον όγκο.

Όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σας, στο TheMoonCat.com θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει σε ποικιλία σχεδίων και ασύγκριτες τιμές!