Συνάντηση αποφοίτων Λυκείου Στρυμονικού 20 χρονιά μετά!

Συνάντηση αποφοίτων Λυκείου Στρυμονικού 20 χρονιά μετά!

Συνάντηση μετά από 20 χρόνια είχαν οι απόφοιτοι του σχολικού έτους 1992 του Γενικού Λυκείου Στρυμονικού Σερρών, το περασμένο Σάββατο 20 Οκτώβρη στο προαύλιο χώρο του σχολείου τους. Ιδιαίτερα συγκινημένοι οι παλιοί συμμαθητές και με τη χαρά της παρουσίας τεσσάρων καθηγητών τους που παρευρέθηκαν προς μεγάλη έκπληξη στην συνάντηση, της  γυμνάστριάς τους κας. Αγγελικής Σολάκη, της φυσικού κας. Αναστασίας Κοντοπούλου και των φιλολόγων τους κ.κ.  Γιάννη Τσαρούχα και Γιώργο Ράμναλη θυμήθηκαν στιγμές από τα σχολικά μαθητικά τους χρόνια. Στη συνέχεια και κατόπιν συνεννόησης με την διεύθυνση του σχολείου ανέβηκαν στην τάξη του Λυκείου που είχε ανοίξει για την περίσταση και ξανακάθισαν στα θρανία τους αυτήν τη φορά χωρίς το άγχος της μαθητικής εξέτασης!!

Αναμνήσεις και  γέλια πλημμύρισαν την αυλή του σχολείου με τα  φωτογραφικά φλας να ανάβουν για να αποτυπώσουν την συνάντησή τους μετά από τόσα χρόνια!  Η χαρούμενη αυτή συγκέντρωση έκλεισε με γεύμα σε ταβερνάκι του  Στρυμονικού  και με την υπόσχεση των αποφοίτων του Λυκείου Στρυμονικού να ανανεώσουν τη συνάντησή τους πάλι σύντομα!

Να σημειωθεί ενημερωτικά  ότι το σημερινό σχολείο του Στρυμονικού λειτουργεί μόνο ως Γυμνάσιο ενώ οι τάξεις του Λυκείου πραγματοποιούνται σήμερα στο Γενικό Λύκειο  Προβατά!