ΓΡΑΜΜΑΔΑΣ: Η κορυφαία μεταφορική εταιρεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΓΡΑΜΜΑΔΑΣ: Η κορυφαία μεταφορική εταιρεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Υπάρχουν φορές που για την μετακόμιση δεν αρκεί απλώς ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο. Είτε είστε ιδιώτης, είτε διαθέτετε μία επιχείρηση στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη και θέλετε να μεταφέρετε ολόκληρες τις εγκαταστάσεις ή έστω ένα τμήμα τους σε άλλη περιοχή, είναι απαραίτητη μία αξιόπιστη και έμπειρη μεταφορική εταιρεία για να φέρει εις πέρας την διαδικασία της μεταφοράς.

Η μεταφορική εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΔΑΣ είναι η λύση που ζητάτε. Από το 1998 που ιδρύθηκε δραστηριοποιείται ενεργά τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη και εξυπηρετεί επιχειρήσεις και ιδιώτες, πραγματοποιώντας μεταφορές κορυφαίας ποιότητας και εγγυημένης ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Συγκεκριμένα στον τομέα των επιχειρήσεων η μεταφορική εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΔΑΣ αναλαμβάνει εθνικές μεταφορές και αυθημερόν παραδόσεις σε πλήρη φορτία. Διανομή και περισυλλογή φορτίων καθώς και φορτώσεις και εκφορτώσεις με τα κατάλληλα εργαλεία και κορυφαίο εξοπλισμό που εξασφαλίζει την απόλυτη ασφάλεια των υλικών. Τέλος συσκευάζει και αποθηκεύει εμπορεύματα όλων των ειδών για κάθε επιχείρηση.

Ωστόσο εκτός από επιχειρήσεις, η μεταφορική εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΔΑΣ έχει μεγάλη εμπειρία και στην εξυπηρέτηση ιδιωτών. Πιο συγκεκριμένα, αν μένετε στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη και σκοπεύετε να μετακομίσετε σε άλλη πόλη, τώρα ξέρετε ποιον να καλέσετε. Η μεταφορική εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΔΑΣ αναλαμβάνει να μεταφέρει με ασφάλεια και υπευθυνότητα από μεγάλα έπιπλα όπως πιάνα, έως και ολόκληρες οικοσκευές μεγέθους μέχρι και 300τμ. Επιπλέον αναλαμβάνει και το αμπαλάζ αλλά και το λύσιμο των επίπλων σας, ακόμη και την αποθήκευση τους αν χρειαστεί.

Αν βρίσκεστε στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της μεταφορικής εταιρείας ΓΡΑΜΜΑΔΑΣ  και μάθετε πώς μπορεί να σας ωφελήσει τόσο σε επαγγελματικό όσο και οικιακό επίπεδο.