Γυαλιά ηλίου για όλη την οικογένεια – κλασικές και μοντέρνες επιλογές

Γυαλιά ηλίου για όλη την οικογένεια – κλασικές και μοντέρνες επιλογές

Ο ήλιος στην χώρα μας είναι άπλετος, παρόλα αυτά δεν αστειεύεται, αφού η βλαβερή ακτινοβολία που εκπέμπει, μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα και ενόχληση στα μάτια μας.

Η ανανέωση των γυαλιών μας με καινούργια κάθε χρόνο, φαντάζει μία πολύ καλή ιδές, αφού η μόδα στα γυαλιά ηλίου εναλλάσσεται τόσο γρήγορα από όλα τα brands στην αγορά.

Φέτος οι κλασικοί φακοί Rayban, τα γυαλιά καθρέπτες, οι oversized σκελετοί καλά κρατούν στο top 10!

Το online κατάστημα gialiailiou.gr σας προσφέρει με τον πιο εύκολο τρόπο γυαλιά ηλίου που μπορούν να χαρίσουν ένα ξεχωριστό στυλ.

Είναι οβάλ στρογγυλό και ο φακός τους είναι καφέ ταρταρούγα. Ο σκελετός τους αποτελείται από οξικό εστέρα.

Τα Prada πάντα ξεχώριζαν για τις απότομες γραμμές, τα εκθαμβωτικά ζιγκ ζαγκ και τους φακούς σε απαλά χρώματα που χαρίζουν μία συνολική πολυτέλεια στην εμφάνισή τους. Αν τα παραγγείλετε online κερδίζετε έως και 100€! Δείτε την ποικιλία μας από γυαλιά ηλίου Prada.

Μπορεί να φαίνονται με την πρώτη εμφάνιση boyfriend, παρόλα αυτά αν συνδυαστούν κατάλληλα μπορούν να προσφέρουν ένα απόλυτα θηλυκό στυλ, το οποίο μπορεί να αναδείξει και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Τα γυαλιά ηλίου Ralph Lauren αποτελούν μία από τις πιο κλασικές επιλογές των γυναικών.

RAYBAN JUNIOR

Τα μικρά παιδιά έχουν περισσότερο απ΄ όλους ανάγκη από γυαλιά ηλίου με κατάλληλους φακούς και πολλά χαρακτηριστικά, τα οποία μπορούν να προσφέρουν μία ολοκληρωμένη προστασία από τις UVA UVB. Το μωβ βιολετί χρώμα φακού, σίγουρα θα τα δελεάσει και δεν θα τα αποχωρίζονται! Δείτε εδώ ένα προϊόν  που θα καλύψει στο απόλυτο τις ανάγκες σας!