Γυναικεία Δερμάτινα ή Παρκά; Ο χειμώνας αντέχει και τα δύο!

Καθώς διανύουμε τον πρώτο μήνα του Χειμώνα το κρύο αρχίζει πλέον να κάνει αισθητή την παρουσία του. Πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται ότι είναι η ώρα να αφήσουν τα δερμάτινα μπουφάν για λίγο στην άκρη προκειμένου να ζεσταθούν μέσα στην αγκαλιά ενός παρκά.

Φυσικά αγαπάμε τα παρκά. Ζεστά και στιλάτα προσφέρουν ένα συνδυασμό που τα κάνει να ξεχωρίζουν ανάμεσα στα υπόλοιπα γυναικεία μπουφάν. Αν όμως υπήρχε τρόπος να μη στερηθούμε τα αγαπημένα μας δερμάτινα μπουφάν χωρίς να ξεπαγιάσουμε από το κρύο;

Ποια θα ήταν τότε η επιλογή μας;

Εγώ προσωπικά αγαπάω και τα δύο παραπάνω είδη γυναικείων μπουφάν. Για αυτό το λόγο δεν θέλω να αφήσω τα δερμάτινά μου έξω από τη ντουλάπα μου το χειμώνα. Θα σου δώσω λοιπόν παρακάτω μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να τα φορέσεις  χωρίς να γίνει χιονάνθρωπος.

Αυτό θα με κάνει να πετάξω το παρκά μου; Όχι φυσικά. Αγαπάω και τα δύο αυτά κομμάτια πολύ για να θέλω να τα αποχωριστώ!

Δερμάτινο μπουφάν μέσα από παλτό – κάπα

Τα παλτό – κάπα είναι ιδιαίτερα κομψά και στιλάτα ρούχα. Μπορεί ωστόσο κάποιες φορές να σε αγχώσουν καθώς ψάχνεις τρόπο να καλύψεις το κενό που αφήνουν στα χέρια. Ο συνδυασμός του με τα δερμάτινα μπουφάν λύνει αυτό το πρόβλημα. Την ίδια στιγμή αποτελεί μία καινούργια και ιδιαίτερη στιλιστική επιλογή. Μπορείς να δεις μερικές προτάσεις σε δερμάτινα μπουφάν, εδώ.

Δερμάτινο μπουφάν με κασκόλ – κουβέρτα

Τα κασκόλ – κουβέρτα είναι για μία ακόμα φορά στη μόδα και όχι άδικά. Δίνουν στυλ την ίδια στιγμή που μπορούν να μας σώσουν από δύσκολες καταστάσεις κρύου. Ζεστά και μαλακά είναι η κουβέρτα που μπορούμε να έχουμε σε κάθε βήμα μας. Όπως και να το φορέσεις ταιριάζει απόλυτα με τα δερμάτινα μπουφάν από μέσα.

Δερμάτινο μπουφάν με γούνινο γιλέκο

Το γούνινο γιλέκο προστατεύει την πλάτη και το θώρακα, τα πιο ευπαθή σημεία στο χειμωνιάτικο κρύο. Την ίδια στιγμή προσφέρουν στυλ κάνοντας ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο να μοιάζει ιδιαίτερο. Πολύ δε περισσότερο πάνω από ένα δερμάτινο μπουφάν.

Δερμάτινα γυναικεία μπουφάν λοιπόν ή παρκά; Γιατί όχι και τα δύο. Διαφορετικά μα αγαπημένα και τα δύο, μπορούν τώρα να σε κρατήσουν ζεστή τις χειμωνιάτικες ημέρες.