Η ακριβής εικόνα της οικονομίας στην ΤΟΥΡΚΙΑ στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρων!

Η ακριβής εικόνα της οικονομίας στην ΤΟΥΡΚΙΑ στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρων!

Γεμάτο Σαββατοκύριακο για την Μηχανοκίνητο Αθλητισμό στις Σέρρες!
Αποτυπώθηκε άριστα η κατάσταση στην Τουρκία του Ερντογάν κατά την διοργάνωση στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών των πρωταθληματικών 5ου και 6ου γύρου του πρωταθλήματος! Από τις 45 συμμετοχές τα προηγούμενα χρόνια είδαμε μόνο 5 αυτοκίνητα στην γραμμή εκκίνησης αφού άλλα δύο που ήρθαν “έσπασαν”  στα δοκιμαστικά!
Από το Τούρκικο πρωτάθλημα μας “έμειναν” μόνο τα 2 τερατώδη  BMW Ζ 4 των V 8 κινητήρων  4.400κ.ε   και 300.000 ευρώ, τα οποία θαυμάζουμε στις μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις πίστες της Γερμανίας και της Μ.Βρετανίας.

Θα αναφέρω μόνο ότι γύριζαν την πίστα σε 1.19.600, χρόνο που μπορούν να “ακουμπήσουν” μόνο οι πρωταθλητές οδηγοί των μηχανών !
Ακόμη και αυτό το “φθηνό” ΕΝΙΑΙΟ με τα πολύ δυνατά OPEL CORSA opc είχε μόνο 10 συμμετοχές!

Εκλεψαν τις εντυπώσεις

H εκδήλωση της ΛΑΜΣ και ΣΙΑΒΕ ήταν που έκλεψε τα βλέμματα στο νομό Σερρών και στο Αυτοκινητοδρόμιο ειδικότερα αφού έκαναν ΣΕΧ στο πάρκινγκ και στην ανάπαυλα του Τούρκικου Πρωταθλήματος πέρασαν  αρχοντικά γρήγορα δύο φορές από την διαδρομή της πίστας του Αυτοκινητοδρομίου.Μετά την γρήγορη βόλτα περιηγήθηκαν στις Σέρρες με
πλήρη “τάξη και αρμονία” και κατέληξαν σε ένα τεράστιο τραπέζι στον Αη Γιάννη Σερρών.

Το ρεπορτάζ από το τελικό 5ο γύρο του ΕNDURO PREMIO και 4ο γύρο του πρωταθλήματος Β.Ελλάδος αργότερα γιατί ακόμη γίνονται οι απονομές της Χρονιάς!

Περδικίδης Βασίλειος