Η αξία της ηχομόνωσης στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο

Η αξία της ηχομόνωσης στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο

Η επιλογή μιας πολυκατοικίας, για μόνιμη κατοικία, γίνεται από το 80% του πληθυσμού. Τα περισσότερα από τα οικήματα, δεν εξασφαλίζουν όλες τις απαραίτητες διεργασίες για την υλοποίηση της ηχομόνωσης. Έτσι, δεν υπάρχει πληθώρα από ηχομονωτικά υλικά, στο πάτωμα, στα κουφώματα και σε γωνίες του σπιτιού που ενδείκνυνται για την χρήση τους.

Η ηχομόνωση στην οικία και στον επαγγελματικό χώρο έχει έναν και μοναδικό στόχο: την εξασφάλιση της ποιότητας ζωής των ενοίκων. Δηλαδή δεν επιτρέπει την έξοδο ήχων από τον σπίτι προς τα έξω, ούτε από έξω προς τα μέσα. Έτσι, για τα μεγάλα αστικά κέντρα, αυτό το πρόβλημα λύνεται και προσφέρει μεγάλη άνεση στους διαμένοντες.

Εκτός από τον χώρο εργασίας σας και διαμονής σας, η ηχομόνωση βρίσκει εφαρμογή και σε βιομηχανικούς/επιχειρησιακούς χώρους, όπως για παράδειγμα σε εργοστάσια ή σε κέντρα διασκέδασης που λειτουργούν τις ώρες κοινής ησυχίας.

Που μπορεί να τοποθετηθεί το ηχομονωτικό υλικό;

Υπάρχουν πολλών ειδών υλικά και τρόποι για να ενισχυθεί η ηχομόνωση στο σπίτι σας. Μία μοκέτα που είναι κατασκευασμένη από συγκεκριμένα υλικά, ειδικά πλακάκια που από την στιγμή που εγκαθίστανται αποκλείουν κάθε είδους θόρυβο.

Είναι σημαντικό να ξεκαθαριστεί, ότι για να έχει ένα σπίτι ηχομόνωση, δεν είναι απαραίτητο να γίνει από την στιγμή της κατασκευής του, αλλά μπορεί να πραγματοποιηθεί και κατόπιν ανακαίνισης.

Η εταιρεία Group Science  προτείνει εδώ και χρόνια ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα μόνωση, πράσινες ιδέες, τόσο στο κατασκευαστικό όσο και στο μελετητικό κομμάτι.

H εταιρεία παρέχει:

  1. Υλικά ηχομόνωσης και προτάσεις για την εγκατάστασή τους
  2. Αντικραδασμικά υλικά για την αποφυγή δονήσεων
  3. Αντιολισθητικά για την ασφάλιση φορτίων σε βιομηχανικό περιβάλλον.
  4. Χαμηλές τιμές σε όλο το πελατειακό κοινό