Η ΔΕΥΑ Σερρών ζητά από τους ιδιοκτήτες να την ενημερώσουν για τα στοιχεία που αφορούν την υδροδότηση των ακινήτων τους

Η ΔΕΥΑ Σερρών ζητά από τους ιδιοκτήτες να την ενημερώσουν για τα στοιχεία που αφορούν την υδροδότηση των ακινήτων τους

Συνέντευξη τυπου οργάνωσε η διοίκηση της ΔΕΥΑ Σερρών στην οποία απευθύνει κάλεσμα στους ιδιοκτήτες ακινήτων να προσέλθουν στα γραφεία της (ή να αποστείλουν ταχυδρομικά, ή με email) και να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία των υδρομέτρων τα οποία βρίσκονται σε κατοικίες, αποθήκες ή καταστήματά τους.

Το πρόβλημα είναι έντονο κυρίως στα χωριά που ενσωματώθηκαν στο Δήμο Σερρών, όπου τα στοιχεία που έχει η ΔΕΥΑ Σερρών προέρχονται από τις Δημοτικές αρχές του «Καποδίστρια» και είναι είτε λανθασμένα ή και ελλειπή.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΥΑ Σερρών μετά τη συνέντευξη τύπου αναφέρονται τα εξής:

Έχετε υπερβολική κατανάλωση που οφείλεται σε διαρροή; Ο ενοικιαστής σας χρωστάει στη ΔΕΥΑΣ αλλά δεν το γνωρίζετε;

Η ΔΕΥΑΣ σας ενημερώνει εγκαίρως και έτσι αποφεύγετε τη δυσάρεστη έκπληξη των μεγάλων λογαριασμών, φτάνει να γνωρίζει τα στοιχεία του υδροδοτούμενου ακινήτου σας και επικοινωνίας μαζί σας.

Είναι κατανοητό, ότι με την πάροδο του χρόνου έχουν επέλθει πολλές αλλαγές, για τις οποίες δεν ενημερωθήκαμε πάντοτε όπως θα έπρεπε. Το αποτέλεσμα είναι πολλά στοιχεία ελλιπή ή λανθασμένα, που προκαλούν προβλήματα στη λειτουργία της επιχείρησης και αδυναμία έγκαιρης επικοινωνίας μαζί σας.

Απευθυνόμαστε λοιπόν σε σας, τους ιδιοκτήτες των υδροδοτούμενων ακινήτων ή τους εκπροσώπους σας και σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τον πίνακα που θα λάβετε ταχυδρομικά ή από την έδρα της ΔΕΥΑΣ Βενιζέλου 139 και αφού τον υπογράψετε, να τον στείλετε στην ΔΕΥΑ με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Ταχυδρομικά (συστημένη επιστολή) στη διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 139, TK 62125

Με τηλεομοιοτυπία (fax) στον αριθμό: 2321083862

Με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: mixanografisi@deyas.gr 

Μπορείτε επίσης να προσέλθετε στα γραφεία της ΔΕΥΑ (οδός Ελ. Βενιζέλου 139) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (έχοντας μαζί σας τον τελευταίο λογαριασμό μας, την Ταυτότητα και τα άλλα στοιχεία που χρειάζονται), όπου υπάλληλοί μας θα σας βοηθήσουν να τον συμπληρώσετε.

Για τη διευκόλυνση των κατοίκων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων θα μεταβούν επί τόπου συνεργεία της Επιχείρησης, σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινώσουμε σε συνεργασία πάντα με τον Τοπικό Πρόεδρο.

Εφ’ όσον δεν έχετε καταθέσει συμβόλαια ιδιοκτησίας του ακινήτου ή έχει μεταβιβαστεί μετά τη σύνδεσή στο δίκτυό μας, θα πρέπει να υποβάλλετε και αντίγραφα των συμβολαίων.

Το ίδιο ισχύει και για τα συμβόλαια – συμφωνητικά των ενοικιαζόμενων ακινήτων.

Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα χρειασθεί να καταβάλετε τέλη που τυχόν θα προκύψουν π.χ. από αλλαγές ονόματος ενοικιαστή, εφ’ όσον η ενημέρωση των στοιχείων γίνει μέχρι το τέλος Ιουνίου 2016.

Για κάθε σύνδεση (υδρόμετρο) στο δίκτυό μας θα πρέπει να υποβάλλετε ξεχωριστό πίνακα.

Στην περίπτωση που διαθέτετε περισσότερα από ένα ακίνητα, μπορείτε να ζητήσετε να λαμβάνετε όλους τους λογαριασμούς σε μία διεύθυνση.

Μπορείτε επίσης να εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας με πάγια τραπεζική εντολή σε οποιαδήποτε Τράπεζα, οπότε σας προσφέρουμε μόνιμη επιπλέον έκπτωση 10%.