Η «διάβαση πεζών» με τη λογική… «όχι να μας κάνουν τους έξυπνους οι… χωριάτες», υπέρ των αυξήσεων στη ΔΕΥΑΣ!

Η «διάβαση πεζών» με τη λογική… «όχι να μας κάνουν τους έξυπνους οι… χωριάτες», υπέρ των αυξήσεων στη ΔΕΥΑΣ!

Έκπληξη στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών, η υπερψήφιση από τους Δημοτικούς Συμβούλους (Γιαννακίδη, Γεωργούλα) της «Διάβασης Πεζών», των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΣ στις Δημοτικές Ενότητες, με την «κουφή» λογική ότι: οι κάτοικοι της πόλης πλήρωναν 4,5 φορές υψηλότερα το νερό απ’ ότι οι κάτοικοι των χωριών, αρα θα πρέπει και αυτοί να πληρώνουν περισσότερο!!! (σ.σ. λογική που παραπέμπει στο: «όχι να μας κάνουν του έξυπνους οι… χωριάτες»;;;)

(Ενώ δεν είχαν να αντιπαραθέσουν κάτι στις διαμαρτυρίες των κατοίκων των χωριών που έκαναν λόγο για ανυπαρξία παροχών από τη ΔΕΥΑΣ, π.χ. στα περισσότερα χωριά η αποχέτευση είναι ανύπαρκτη, σωληνώσεις και δίκτυα απαρχαιωμένα, ενώ στη Δημοτική ενότητα Μητρουσίου το νερό απλά… δεν είναι πόσιμο).

Ούτε θέλουμε να υποθέσουμε πως αποφάσισαν(;) καθαρά μικροκομματικά, αφου είναι γνωστό (από τα εκλογικά αποτελέσματα) ότι η εκλογική τους «πελατεία» είναι στη πόλη, ενώ στα χωριά είναι… ελάχιστη.

Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε την άποψη των Παναγιώτη Κοτρώνη και Αθανάσιου Μπόικου (πρώην Δημοτικών συμβούλων της «διάβασης πεζών») που πάντα προσέγγιζαν τα ζητήματα αυτά από άλλη οπτική γωνία (χωρίς διαχωρισμούς)