Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων έκλεισε τα 14!

Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων στις 2 Δεκ 2015 έκλεισε 14 χρόνια δράσης στα κοινά του δήμου Σερρών.

Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων έκλεισε τα 14!

Ο δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης και ο πρόεδρος της Απόστολος Σφετκόπουλος παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκαν στην πορεία, το έργο και την προοπτική της Παράταξης.

«Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων κράτησε το λόγο της, υλοποίησε τις δεσμεύσεις της. Όταν γίναμε για 1η φορά Δημοτική Αρχή προχωρήσαμε στην υλοποίηση των Προτεραιοτήτων που είχαμε παρουσιάσει στους Σερραίους και συνεχίζουμε με τις 16 Νέες Προτεραιότητες παρά την οικονομική δυσπραγία. Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων παίρνει ζωή από το έργο της, ζει γιατί δημιουργεί», δήλωσε με έμφαση ο δήμαρχος.

«Η πορεία της Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων δείχνει ότι έχει τη στόφα του δρομέα των μεγάλων αποστάσεων, του μαραθωνοδρόμου. Έχει αστείρευτες δυνάμεις, δημιουργικές – όποιος έχει μάτια βλέπει – και έχει ακόμη πολλά να προσφέρει στην τοπική κοινωνία» υπογράμμισε ο Πέτρος Αγγελίδης.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Απόστολος Σφετκόπουλος.

«Την Τετάρτη 2 Δεκ. 2015 η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων συμπλήρωσε 14 χρόνια δημιουργικής και γόνιμης παρουσίας στα δημοτικά μας πράγματα.
Δεν είναι τυχαίο που είναι ίσως η μακροβιότερη Δημοτική Παράταξη.
Χτίστηκε πάνω σε αξίες και αρχές, λειτουργεί δημοκρατικά και εργάζεται συλλογικά.
Ακομμάτιστη και ακηδεμόνευτη, έδειξε το δρόμο για το πως οφείλει να πολιτεύεται μία παράταξη που τιμά την Αυτοδιοίκηση. Απέδειξε ότι δεν είναι ένας εκλογικός συνδυασμός που είχε στόχο την κατάληψη και νομή της εξουσίας, αλλά μία ομάδα ανθρώπων, μία συλλογικότητα που συστήθηκε για να υπηρετήσει τον τόπο και τους πολίτες.
Δεν είναι τυχαίο το 62% του 2010. Οι Σερραίοι δημότες είδαν, έκριναν και συνέκριναν.
Ως Δημοτική Αρχή η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων κράτησε το λόγο της και υλοποίησε όλες σχεδόν τις δεσμεύσεις της (προτεραιότητες) μέσα σε ένα ζοφερό κοινωνικό-οικονομικό περιβάλλον πρωτόγνωρης κρίσης.
Επέδειξε σύστημα, γνώση, έργο, νοικοκυροσύνη, ήθος και εντιμότητα, εργατικότητα και σεμνότητα, προβάλλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ένα νέο αυτοδιοικητικό πρότυπο.
Η Δημοτική Αρχή είναι πάντα σε ανοιχτή γραμμή με τους δημότες, ο δήμαρχος Π. Αγγελίδης δεν έκλεισε ποτέ την πόρτα του σε κανέναν.
Δεν είναι τυχαίο που με την επανεκλογή του έσπασε μία παράδοση 40 χρόνων στο δήμο Σερρών, παράδοση η οποία δεν ήθελε τον ίδιο δήμαρχο να εκλέγεται για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία. Οι Σερραίοι δημότες, ακούν, βλέπουν και κυρίως ζουν το έργο που γίνεται σε όλους τους τομείς.
Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων έρχεται από μακριά και θα πάει μακριά. Έχει την εμπειρία, τις δυνάμεις, την όρεξη, τα στελέχη και πρωτίστως τον κόσμο μαζί της για να φτιάξει ένα δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο, με προσωπικότητα.
Έχει ακόμη πολλά να δώσει»,

τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων.