Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Δημοτική Πρωτοβουλία-πιτα-2015-4441Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψε η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων, σε γνωστή ταβέρνα της πόλης, την Κυριακή 15-2-2015.

Πλήθος φίλοι και μέλη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας  παραβρέθηκαν  για να γιορτάσουν, να διασκεδάσουν και να ευχηθούν στα μέλη του συντονιστικού  συμβουλίου και στο νέο πρόεδρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Απόστολος  Σφετκόπουλος έκοψε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους υγεία, καλή χρονιά, δημιουργική πορεία σε όλους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Παπαβασιλείου, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι δημοτ. επιχειρήσεων, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων  και φίλοι της Δημοτικής Πρωτοβουλίας.

Δημοτική Πρωτοβουλία-πιτα-2015-04454Ο κ.Αγγελίδης ευχήθηκε στο νεοεκλεγμένο συντονιστικό συμβούλιο καλή και δημιουργική χρονιά. Τόνισε ότι: «η Δημοτική Πρωτοβουλία συνεχίζει δυναμικά την πορεία της με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών. Διατηρεί την ίδια δυναμική από την αρχή της ίδρυσής της( 2001) έως σήμερα. Είναι ίσως η μοναδική δημοτική παράταξη σε όλη την Ελλάδα που δραστηριοποιείται στα δημοτικά πράγματα τα τελευταία 14 χρόνια».