Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Η Δίωξη Ναρκωτικών Σερρών συνέλαβε ζευγάρι Αλβανών με ένα κιλό χασίς στη Θεσσαλονίκη

Από τις Σέρρες ακολουθούσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών τα ίχνη ενός ζευγαριού Αλβανών που έκαναν διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων χασίς στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών, αλλά όπως αποδείχθηκε είχαν το ορμητήριό τους στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο,  παρουσία δικαστικού λειτουργού, την περασμένη Παρασκευή 11/3 στο διαμέρισμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου διέμεναν ο 50χρονος άνδρας και η 36χρονη σύντροφός του, η οποία βρισκόταν παράνομα στην χώρα, ενώ σε βάρος της εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και πλαστογραφία.

Το ζευγάρι συνελήφθη και κατά την έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα βρέθηκαν μια συσκευασία με ένα κιλό και 11 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο ζυγαριές και 200 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση των ναρκωτικών. Οι δυο αλλοδαποί αφού ανακρίθηκαν οδηγηθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.