Η ΕΠΟ ορίζει για παιχνίδι στις Σέρρες, διαιτητές από τα… Χανιά(!) και στέλνει το λογαριασμό στον Εθνικό Γαζώρου!!!

διαιτητήςΈντονα αντέδρασαν η διοίκηση του Εθνικού Γαζώρου για τον ορισμό διαιτητών από τα… Χανιά(!) στο προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών την Κυριακή 29/3. Διευκρινίζοουν πως δεν έχουν ένσταση για την ακεραιότητά τους, αλλά το οικονομικό κόστος είναι δυσβάσταχτο, καθώς η γηπεδούχος ομάδα καταβάλλει και τα οδοιπορικά των διαιτητών, εκτός από την αμοιβή τους. Οποτε ο ορισμός διαιτητή από τα Χανιά επιβαρύνει την ΠΑΕ Σερρες και με αεροπορικά εισιτήρια και το συνολικό κόστος ανεβαίνει πάνω από τα 3.000€.!!!
Αναλυτικά στην επιστολή-διαμαρτυρία προς την ΕΠΟ αναφέρεται:

«ΣΕΡΡΕΣ 26/03/2015,
ΘΕΜΑ: Ορισμοί Διαιτητών –Παρατηρητή 25ης αγωνιστικής
Κύριοι, Μετά τον σημερινό ορισμό διαιτητή και Α΄ βοηθού διαιτητή από τον σύνδεσμο Χανίων για τον αγώνα του Σαββάτου 28/03/2015 με τον Ολυμπιακό Βόλου και σε συνέχεια της με Α.Π. 620 23/01/2015 επιστολής μας, όπου σας ζητούσαμε να ορίζετε διαιτητές από όμορους νομούς, θα θέλαμε να σας εκθέσουμε τα παρακάτω:
Επειδή σεβόμαστε τους διαιτητές που έχουν ορισθεί στον συγκεκριμένο αγώνα, επειδή δεν έχουμε καμία αντίρρηση – ένσταση σχετικά με την ακεραιότητά τους, αλλά το συνολικό κόστος διαιτησίας – παρατηρητών που υπερβαίνει τις 3.000€ είναι εξωπραγματικό και οδηγεί σχεδόν όλες τις ομάδες σε οικονομικό αφανισμό, σε εποχή πλήρους οικονομικής στενότητας, σας παρακαλούμε να προβείτε στις ανάλογες ενέργειες υιοθετώντας το αίτημά μας.
Με ιδιαίτερη τιμή
Για την ΠΑΕ ΣΕΡΡΕΣ
Σπυρόπουλος Παναγιώτης
Πρόεδρος
ΚΟΙΝ: FOOTBALLLEAGUE».