Η Φλόγα της Αγάπης άναψε στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Η Φλόγα της Αγάπης άναψε στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος ως πράξη έμπρακτης φιλαλληλίας και αγάπης προς τον συνάνθρωπο έστειλαν την Παρασκευή 04.09.2015 από τις Σέρρες οι συμμετέχοντες στην 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, που διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας.
Τη Λαμπαδηδρομία στην πόλη των Σερρών διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης ως μέλος της Π.Ο.Σ.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών. Λαμπαδηδρόμοι του ΤΕΦΑΑ Σερρών και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών άναψαν την αιμοδοτική φλόγα μπροστά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, όπου τους υποδέχτηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης  Σπυρόπουλος καθώς και εργαζόμενοι της Π.Ε.
  «Είναι μεγάλη η χαρά μας που και φέτος βρίσκεστε εδώ, στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, προκειμένου να ανάψουμε όλοι μαζί τη φλόγα της αγάπης, της ελπίδας και της ανιδιοτελούς προσφοράς. Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία και σας συγχαίρουμε θερμά, που έχετε καταστήσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση θεσμό, βοηθώντας μ’ αυτό τον τρόπο να διαδοθεί ακόμη περισσότερο η ανάγκη για εθελοντική προσφορά αίματος. Εμείς, ως Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, στεκόμαστε πάντα αρωγοί σ’ αυτή την σπουδαία προσπάθειά σας, που στέλνει με τον πιο ηχηρό τρόπο το μήνυμα της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο» τόνισε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος.
ΦΛΟΓΑ ΑΓΑΠΗΣ-2   Από την πλευρά του τόσο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τερπνιώτων Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Τσελεπής όσο και η Διευθύντρια Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών Κατερίνα Τζιούρα ευχαρίστησαν την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για τη θερμή υποδοχή. Επιπλέον και οι δύο επισήμαναν πως η Π.Ε. Σερρών βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, με την κ. Τζιούρα μάλιστα να τονίζει πως η στήριξη αποδεικνύεται εμπράκτως από το γεγονός ότι διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο εθελοντική αιμοδοσία από τους εργαζόμενους στην Π.Ε. Σερρών με μεγάλη συμμετοχή.
Να τονίσουμε πως οι Σέρρες είναι ένας από τους πολλούς σταθμούς της Φλόγας της Αγάπης η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της την 1η Αυγούστου από την Κοζάνη και θα καταλήξει στις 25 Σεπτεμβρίου στην Λαμία, όπου θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εργασιών της 28ης Αμφικτιονίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.