Ι. Γιάντσιος: «Να παραιτηθεί τώρα ο κ. Κατρούγκαλος, να σταματήσουν τώρα οι φιέστες «χουντικού τύπου» για την επέτειο της 25ης Μαρτίου»

Ι. Γιάντσιος: «Να παραιτηθεί τώρα ο κ. Κατρούγκαλος, να σταματήσουν τώρα οι φιέστες «χουντικού τύπου» για την επέτειο της 25ης Μαρτίου»

parelasi-athina-arxeioΓιάντσιος Ιωάννης-ΔικηγόροςΗ αριστερά έχει ήθος και μάχεται για κοινωνική δικαιοσύνη. Κανείς στο όνομα της αριστεράς δεν έχει δικαίωμα να την πληγώνει. Όποιος την εκθέτει σε θέματα ήθους παραιτείται, ή τον αποπέμπουν άμεσα. όχι σενάρια και κάλυψη.. αλλιώς ευθύνη έχει και ο αρχηγός..
Το ζήτημα για τον κ. Κατρούγκαλο δεν είναι αν τυπικά απέναντι στον νόμο δεν παρανομεί. Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορεί να σταθεί ούτε μια μέρα στη θέση ως υπουργός διότι ως δικηγόρος, αυτός και οι συνεργάτες του δεν επιτρέπεται να συμμετάσχουν σε υποθέσεις που είναι αντίδικοι. Δεν μπορεί δηλαδή να είναι αυτός και οι συνεργάτες του ενάγων και εναγόμενοι στην ίδια υπόθεση… άλλωστε το προβλέπει και ο κώδικας περί δικηγόρων.

Δεν ασκείς διοίκηση (και μάλιστα ως υπουργός) στον τομέα που πριν υπερασπιζόσουν τους πελάτες σου ως δικηγόρος και έχεις υπογράψει εργολαβικά πληρωμής. Δεν καταλαβαίνει ότι ως πολιτικό πρόσωπο τραυματίστηκε ο ίδιος και με τις συνωμοσίες που αναφέρει τραυματίζει και την αριστερά… έλεος..
Όλη η Ελλάδα γνώριζε ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ στο πρόγραμμά του ήθελε να καταργήσει τις παρελάσεις, στην καλύτερη περίπτωση να κάνουν παρέλαση μόνο οι μαθητές. Από πότε η αριστερά υποκύπτει σε «αυθόρμητους χορούς» που οργανώνει το κράτος σε εθνικές εορτές?? κάτω από τις επιταγές των συνεργαζόμενων ΑΝΕΛ.

Αυτού του ίδιους των παρελάσεων κανείς μετά την μεταπολίτευση δεν διανοήθηκε να τις οργανώσει.. Αυτό δεν είναι πρόοδος εν έτη 2015, αλλά φαντάσματα του παρελθόντος μάλλον. μην ξεχάσετε να προσφέρεται και λουκούμι.

Με τιμή
Γιάντσιος Ιωάννης
Δκηγόρος