Η ΚΡΙ-ΚΡΙ με το «γαλακτικό χωριό» προβάλλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του σερραϊκού γάλακτος !

Η ΚΡΙ-ΚΡΙ με το «γαλακτικό χωριό» προβάλλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του σερραϊκού γάλακτος !

Το νέο διαφημιστικό σποτ της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι έχει ως επίκεντρο το νομό Σερρών και αναδεικνύει τη μοναδική φύση την εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα που είναι ο τόπος προέλευσης του γάλακτος το οποίο συλλέγεται καθημερινά για την παραγωγή του γιαουρτιού Κρι Κρι Αγελάδος

Μόλις 24 δευτερόλεπτα διαρκεί το νέο διαφημιστικό σποτ για το γιαούρτι Κρι Κρι Αγελάδος, όμως είναι αρκετά για να αναδείξουν τη φύση μέσα στην οποία παράγεται η πρώτη ύλη την οποία χρησιμοποιεί αποκλειστικά η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία.

Στόχος της ΚΡΙ-ΚΡΙ η τουριστική προώθηση της περιοχής των Σερρών, δίνοντας βάση στα μηνύματα που παίρνει από τις αγορές της Ευρώπης, οι οποίες ζητούν να γνωρίζουν από πού προέρχονται τα προϊόντα που καταναλώνουν και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουν αυτά σε σχέση με άλλα ομοειδή προϊόντα

Γι’αυτό και το νέο διαφημιστικό σποτ εστιάζει στον τόπο προέλευσης του γάλακτος, από πιστοποιημένες φάρμες στην ευρύτερη περιοχή της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα.

Μέσα από την καμπάνια αυτή, που αρχικά απευθύνεται στην Ελληνική αγορά, αλλά στη συνέχεια θα προβληθεί και στην Ευρωπαϊκή, η ΚΡΙ-ΚΡΙ επιζητά μέσα από αυτή, την ανάπτυξη του αγροτουρισμού, η οποία θα δώσει νέα ώθηση και σε άλλα προϊόντα που παράγονται στο ν. Σερρών.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ελληνικού γάλακτος

Στα ποιοτικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του ελληνικού γάλακτος σε σχέση με τα αντίστοιχα της Ευρώπης αναφέρθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, σε ενημερωτική συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους το μεσημέρι της Τετάρτης 5/12.

Πιο συγκεκριμένα, παρέθεσε τους παράγοντες που κυριαρχούν στην Ελλάδα και συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα του ελληνικού γάλακτος:

 «Η ελληνική γη είναι πολύ πλούσια σε αρωματικά φυτά, που χαρίζουν στο ελληνικό γάλα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Το εύκρατο κλίμα και η μεγάλης διάρκειας ηλιοφάνεια στην χώρα μας, βοηθά τις ζωοτροφές. Το αποτέλεσμα είναι οι ζωοτροφές να αποκτούν μεγαλύτερη ενέργεια, και να δίνουν καλύτερης ποιότητας γάλα».

Τα προϊόντα της Κρι Κρι παράγονται στο νομό Σερρών, κάτω από τον ήλιο της εύφορης πεδιάδας του Στρυμόνα η οποία προσφέρει πλούσιες σε βιταμίνες ενεργειακά τροφές, καθαρές και απαλλαγμένες από παθογόνα.

Η περιοχή έχει μακρά παράδοση στην παραγωγή φρέσκου αγελαδινού γάλακτος. Η Κεντρική Μακεδονία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ζώνες παραγωγής γάλακτος στην Ελλάδα, με το παραγόμενο γάλα να ξεπερνά το 50% της συνολικής εγχώριας παραγωγής.

 Όπως τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι:

«Καθήκον μας είναι να είμαστε συνεπείς απέναντι στους καταναλωτές μας και να παράγουμε πραγματικά το καλύτερο γάλα».

Πρόγραμμα «Παιδεία Γάλακτος»

Η Κρι Κρι έχει αναλάβει την υποχρέωση να στηρίξει και να προστατεύσει την ανάπτυξη της ελληνικής αγελαδοτροφίας, δημιουργώντας το πρωτοποριακό- για τα ελληνικά δεδομένα- πρόγραμμα «Παιδεία Γάλακτος».

Η εταιρεία έχει προχωρήσει στη σύναψη τριμερούς συνεργασίας με το Τμήμα Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τους συνεργαζόμενους με την Κρι Κρι παραγωγούς.

«Μέσα από αυτήν τη συνεργασία επιδιώκουμε τη μείωση του κόστους παραγωγής, τη βελτίωση της ποιότητας του αγελαδινού γάλακτος και τη βελτίωση της υγείας και της ευζωίας των γαλακτοπαραγωγών αγελάδων, ώστε να γίνουν οι μονάδες κερδοφόρες, βιώσιμες και να μπορούν να αντέξουν στον έντονο ανταγωνισμό»

δήλωσε ο κ. Τσινάβος.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η σερραϊκή γη πηγη έμπνευσης για τη νέα καμπάνια της ΚΡΙ-ΚΡΙ

Κλείνοντας την εισήγησή του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι πρόσθεσε ότι ο μοναδικός αυτός τόπος της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και η λίμνη Κερκίνη, αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης για τη νέα καμπάνια επικοινωνίας των γιαουρτιών Κρι Κρι, «Στραγγιστό & αγαπημένο» και «Γιαούρτι Αγελάδος».

Νατάσα Τσινάβου: Μέσα από το Γαλακτικό χωριό ο επισκέπτης γνωρίζει τις ομορφιές της φύσης όπου παραγεται το “Γιαουρτι Αγελάδος” ΚΡΙ-ΚΡΙ

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η κυρία Νατάσα Τσινάβου Brand Manager της εταιρείας ΚΡΙ ΚΡΙ, η οποία έκανε την παρουσίαση του νέου ιστοτόπου και των τηλεοπτικών σποτ.

Μέσα από το τηλεοπτικό σποτ γίνεται η πρώτη γνωριμία με το «Γαλακτικό Χωριό» τον τόπο καταγωγής των γιαουρτιών Κρι Κρι και μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο website www.galaktikochorio.gr, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε αυτό, να χαλαρώσουν με τους φυσικούς ήχους της λίμνης Κερκίνης, να γνωρίσουν τους ξεχωριστούς «κατοίκους» του χωριού αλλά και να κατεβάσουν ονειρεμένες φωτογραφίες.

Με αυτήν την προβολή από όλα τα μέσα , θα γνωρίσουν οι καταναλωτές μας σε όλη την Ελλάδα τις ομορφιές του Νομού Σερρών, μία προβολή που μπορεί να βοηθήσει τόσο τουριστικά την περιοχή μας, όσο και να δώσει γνώση και αξία και έτσι μεγαλύτερη κατανάλωση και στα ποιοτικά τοπικά μας προϊόντα.

Κρι Κρι

Η εταιρεία Κρι Κρι είναι μια κερδοφόρα εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία που κατέχει τη δεύτερη θέση στην ελληνική αγορά γιαουρτιού και ένα σημαντικό και συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο στην αγορά παγωτού.

Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά: να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών.

Οι αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τις Σέρρες καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους πιο καθιερωμένους παίκτες του κλάδου.

Περισσότερες πληροφορίες:

krikri.gr, facebook.com/krikri.gr, instagram.com/krikri.gr