Η «λύση» Καραθανάση τέλος για τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό

Η «λύση» Καραθανάση τέλος για τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό

Απαντώντας στο «Τελεσίγραφο» νο2 του ΜΓΣ Πανσερραϊκός μέσα σε λίγες ώρες (σ.σ. ενώ σε αυτό τίθονταν χρονικό περιθώριο έως την Παρασκευή 3/8 ), ο Χρήστος Καραθανάσης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη διεκδίκηση της διοίκησης του τμήματος ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού.

Βέβαια μετά τη νέα ανακοίνωση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού το πρωί της Πέμπτης (2/8), παρ’ όλο που περιείχε προτάσεις που φαινόταν να συμβαδίζουν με τα αιτήματα του υποψηφίου επενδυτή, ήταν ολοφάνερο από το ύφος της επιστολής (σ.σ. περιείχε βαρείς χαρακτηρισμούς στην εισαγωγή «Παρά τα όσα αναληθή και  προσβλητικά εναντίον  μας αναφέρατε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου…») ότι, ουσιαστικά έκλεινε την πόρτα στον υποψήφιο επενδυτή κ. Καραθανάση, κατι που το επισημάναμε, ήρθε η επιβεβαίωση από τον κ Καραθανάση με την επιστολή απάντηση.

Στην επιστολή ο κ. Καραθανάσης λέει ότι αποχωρεί τονίζοντας ότι εισέπραξε όλο αυτό το διάστημα αρνητικό κλίμα εις βάρους του από πλευράς Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Αναλυτικά η επιστολή του Χρήστου Καραθανάση προς τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό:

«Κύριοι ξεκινήσαμε να υπογράψουμε μια ιστορική συμφωνία που θα αφορά το παρόν και  θα ρυθμίζει το μέλλον του ποδοσφαίρου στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό η οποία δυστυχώς , δεν στηρίζεται σε αμοιβαία εμπιστοσύνη κ προχωράει με σημειωτόν βήματα ενώ οι καιροί ου μενετοί !!

 • Το κύπελλο και το πρωτάθλημα ξεκινά και εμείς δεν βρήκαμε ένα τρόπο έντιμης επικοινωνίας .
 • Με αντιμετωπίζετε με καχυποψία ως ψεύτη και συκοφάντη δημόσια , αλλά όμως δεν ξεχνάτε το οικονομικό μέρος της υπόθεσης !
 • Ξεχνάτε ότι  δεν είμαι απλά επενδυτής !
 • Ξεχνάτε ότι είμαι Σερραίος πολίτης αγαπώ τον Πανσερραϊκό κ είναι ένας από τους χιλιάδες ανώνυμους φιλάθλους του που πέφτουν ακόμη κ στη φωτιά για τον Πανσερραϊκό!
 • Λυπάμαι για τους συκοφαντικούς  χαρακτηρισμούς σας  στην σημερινή επιστολή σας !
 • Σας υπενθυμίζω ότι με εκβιασμούς δεν γίνεται συνεργασία !
 • Εφόσον υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου , να προχωρήσουμε με ίδια μέτρα κ ίδια σταθμά!
 • Δεν πρέπει να σας ενδιαφέρει το οικονομικό μόνο μέρος της υπόθεσης ώστε να μου ζητάτε το ποσό των 50.000 ευρώ για να καταγγείλετε την σύμβαση και να έχω στη διάθεση μου τις ακαδημίες το επόμενο έτος !
 • Αν βέβαια επιθυμούσατε να έχω τις ακαδημίες από την φετινή σαιζόν δεν θα μου αποκρύβατε την σύμβαση με τον ΠΗΓΑΣΟ και δεν θα να αφήνατε να την ψάχνω μόνος μου με την ελπίδα ότι θα κουραστώ και θα εγκαταλείψω την προσπάθεια .
 • Εγώ είμαι πιστός στα όσα οικονομικά συμφώνησα μαζί σας.
 • Μάλλον δεν επιθυμείτε την συνεργασία μου και το λάθος αυτό επαναλαμβάνεται μετά το 2013 για δεύτερη φορά σήμερα  !
 • Εγώ θα επιμείνω για Τρίτη φορά  και πάλι θα προσπαθήσω και πιστεύω ότι οι αγνοί φίλαθλοι θα με ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ!

2/8/2018

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ»

Το plan-B

Στο δια ταύτα το plan-B για την  επόμενη μέρα, λέει ότι ο Ερασιτέχνης έχει βρει ήδη τον άνθρωπο που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα και το όνομα που ακούγεται είναι του Νίκου Κατσαβάκη.