Η μουσικοθεατρική σχολή «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» εντυπωσίασε ακόμη μια φορά με την Καλοκαιρινή της εκδήλωση

Η μουσικοθεατρική σχολή «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» εντυπωσίασε ακόμη μια φορά με την Καλοκαιρινή της εκδήλωση

Η μουσικοθεατρική σχολή «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» της Βικτωρίας Μαγκούνη που ιδρύθηκε πριν 7 χρόνια (2011) μας έχει συνηθίσει στην διοργάνωση απολαυστικών Χριστουγενιάτικων και Καλοκαιρινών εκδηλώσεων, όπου μέσα από αυτές, οι μαθητές της παρουσιάζουν την πρόοδό τους στη μύηση του όμορφου κόσμου της μουσικής.

Φέτος η όμορφη εκδήλωση λήξης του διδακτικού έτους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου “ΑΣΤΕΡΙΑ” της πόλης των Σερρών, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη.

Συγκινητική η μουσική παρουσίαση από τα τμήματα Πιάνου, Βιολιού, Φλογέρας-Φλάουτου, Μουσικής Προπαιδείας, Ορχήστρας και Τραγουδιού, αλλά και η θεατρική παράσταση για την μουσική, τη διαφορετικότητα και την αποδοχή “Κάποτε στη Μελωδιούπολη” από τα τμήματα Θεατρικού Παιχνιδιού και Δραματοποίησης.
Γέμισε η σκηνή παιδιά, όταν στο τέλος τραγούδησαν όλοι οι μαθητές μαζί, ενώ ένα όμορφο γλαστράκι στο κάθε παιδί, από τους υπευθύνους της σχολής, ήταν η επιβράβευση του για τη χρονιά που πέρασε

Ιδιαίτερο χρώμα στη φετινή εκδήλωση ο φιλανθρωπικός της χαρακτήρας με τα έσοδα να διατίθενται για την ενίσχυση του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας ΚΕ.Θ.Ι.Σ.

Στο τέλος της παράστασης  η υπεύθυνη της σχολής Βικτωρία Μαγκούνη δεχόταν τα συγχαρητήρια των γονέων που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στη σχολή για τη μουσική τους εκπαίδευση, ευχόμενοι να διατηρήσει ψηλά τους στόχους της σχολής, όπως κάνει από την ίδρυσή της.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις της μουσικοθεατρικής σχολής «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» (Ι.Δραγούμη 59Β, Σέρρες, τηλ.) μπορείτε να δείτε εδώ.