Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών ευχαριστεί για την εκλογική πρωτιά στο Δήμο Σερρών

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών ευχαριστεί για την εκλογική πρωτιά στο Δήμο Σερρών

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών ευχαριστεί τους Σερραίους πολίτες που ανέδειξαν για πρώτη φορά πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ στις Εθνικές εκλογές της Κυριακής 20/9.

Αναφέρεται στη ανακοίνωση:

Η Ο.Μ  ΣΥΡΙΖΑ Σερρών ευχαριστεί τους Σερραίους πολίτες που επέλεξαν το ψηφοδέλτιο του κόμματός μας και το ανέδειξαν πρώτο στο Δήμο Σερρών.

Αυτό αποτελεί ύψιστη τιμή και ευθύνη, συμβαίνει για πρώτη φορά και είναι σοβαρή πρόκληση για να ανταποκριθούμε ως κόμμα και ως κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στις προσδοκίες του Σερραϊκού λαού.

Συγχαίρουμε την επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας  συντρόφισσα Αφροδίτη Σταμπουλή που εξελέγη βουλευτής και όλους του υποψηφίους  για τον ωραίο αγώνα που έδωσαν για να περάσει το καθαρό και ελπιδοφόρο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ ,που έφερε την εκλογική νίκη.

Ευχαριστούμε όλα τα στελέχη ,τα μέλη και τους φίλους της Ο.Μ Σερρών που δούλεψαν μαζί μας σ’ αυτόν τον εκλογικό αγώνα.

Η Ο.Μ Σερρών θα συνεχίσει την πολιτική δουλειά , το άνοιγμα στην κοινωνία και την ενσωμάτωση όλων των δημιουργικών, προοδευτικών δυνάμεων που μπορούν να προσφέρουν. Και φυσικά όπως πάντα αφουγκραζόμαστε τα κοινωνικά αιτήματα και τα μεταφέρουμε στο κόμμα και στην κυβέρνηση , την οποία στηρίζουμε κριτικά στην βάση των προγραμματικών μας δεσμεύσεων και των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

     Ο Συντονιστής της Ο.Μ Σερρών

      Καμαργιάνης Ηλίας