Η ΟΕΒΕΣ Σερρών διαψεύδει, με έγγραφα, το ΕΒΕΣ για τις συναντήσεις με θέμα τη στέγαση των γραφείων

συνεχίζεται η διαμάχη για τη στέγαση στο Επιμελητηριακό Μέγαρο

Η ΟΕΒΕΣ Σερρών διαψεύδει, με έγγραφα, το ΕΒΕΣ για τις συναντήσεις με θέμα τη στέγαση των γραφείων

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης της ΟΕΒΕΣ Σερρών στην απάντηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου (στην πρώτη ανακοίνωση της ΟΕΒΕΣΣ) για το θέμα της στέγασης του συλλόγου στο κτίριο του Επιμελητηρίου.

Δίνει στη δημοσιότητα τις επιστολές που αντιλάγησαν μεταξύ των δύο φορέων τις παραμονές των περασμένων Χριστουγέννων και τις συνοδεύει με ολιγόλογη απάντηση στην οποία κάνει αναφορά σε λάθη στην ανακοίνωση-απάντηση του ΕΒΕΣ, (όπως στον αριθμό πρωτοκόλλου) όπου έχει διαφορετικό αριθμό, από αυτόν που περιέχεται στην επιστολή-πρόσκληση που παρέλαβε, ενώ και στο θέμα της επιστολής έχει τον τίτλο «Πρόσκληση σε συνάντηση εργασίας των φορέων που στεγάζονται στο εντός του Επιμελητηριακού Μεγάρου» και δεν κάνει λόγο για το θέμα της συζήτησης. Ενώ υποστηρίζει ότι απάντησε γραπτώς στην πρόταση συνάντησης, τρεις μέρες αργότερα στις 21/12 ζητώντας η συνάντηση να πραγματοποιηθεί μετά τις γιορτές, λόγω «φόρτου εργασίας» των μελλών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒΕΣΣ

Αναλυτικά η ανταπάντηση της ΟΕΒΕΣΣ μαζί με τα κοινοποιημένα έγγραφα της αλληλογραφίας παρουσιάζονται παρακάτω

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Έπειτα από το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών -11/2/2016-και προς αποκατάσταση, όπως επικαλείται η ίδια , της μίας και μόνης αλήθειας, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η  Διοίκηση της ΟΕΒΕΣ Σερρών έλαβε στις 18-12-2015 με Αρ. Πρωτοκόλλου 6262 την κάτωθι επιστολή( επισυνάπτεται ) και απάντησε προς το Επιμελητήριο Σερρών με την κάτωθι επιστολή Αρ. πρωτοκόλλου 1802/21-12-2015.

Σε αναζήτηση λοιπόν άλλου σχετικού εγγράφου που επικαλείται το Επιμελητήριο Σερρών την ίδια ημερομηνία 18-12-2015 αλλά με Αρ. πρωτοκόλλου 5716 «με κυρίαρχο θέμα» ( όπως λέει το Επιμελητήριο) «Συνάντηση Εργασίας την Τρίτη,22/12/2015 και ώρα 16:30 με κυρίαρχο θέμα τη Στέγαση εντός του Επιμελητηριακού Μεγάρου» η Διοίκηση της ΟΕΒΕΣΣ δεν έχει λάβει.

Κατά συνέπεια παρακαλούμε να δημοσιοποιηθεί η εν λόγο επιστολή –Αρ. πρωτοκόλλου 5716/18-12-2015 ώστε να λάμψει η αλήθεια « η μία και μόνη» !!!!!!!!!!!!!!!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος                     Ο Γ. Γραμματέας

 Σωτήρης Κοτσαμπάς                 Χρήστος Μαυρομιχάλης        

Η πρόσκληση του ΕΒΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 18 12 15

Η απάντηση της ΟΕΒΕΣ Σερρών

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ 21 12 2015