Η ομάδα πόλο του Πανσερραϊκού διεκδικεί την άνοδο στην Α2!

Η ομάδα πόλο του Πανσερραϊκού διεκδικεί την άνοδο στην Α2!

Πολο-Πανσερραϊκος-2015Την πρόκριση στην επόμενη φάση των 15 κέρδισε η ανδρική ομάδα πόλο του Πανσερραϊκού, στους αγώνες που έγιναν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο από τις 9-11 Μαϊου για την Β΄ Φάση του πρώτου γύρου στην Β΄ Εθνική των Ανδρών.

Οι 15 ομάδες των πλέι οφ θα σχηματίσουν τρεις ομίλους των πέντε. Οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο θα προκριθούν στο Φάιναλ 6 κι εκεί σχηματίζεται ένας όμιλος ανόδου των έξι και οι τέσσερις πρώτες ανεβαίνουν στην Α2 κατηγορία.

Τα Λιοντάρια με απολογισμό 3 νίκες και μία ήττα κατάφεραν να σφραγίσουν την είσοδό τους στις 15 ομάδες από όλη την Ελλάδα και να διεκδηκήσουν την πρόκριση τους στο Final 6.

Οι αθλητές του Στέλιου Τούμπα μπορεί να μην ξεκίνησαν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις καθώς ηττήθηκαν την Παρασκευή 9/5 από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης αλλά με τρεις συνεχόμενες νίκες το Σάββατο και την Κυριακή κόντρα σε Ναυτικό Όμιλο Λάρισας, Ναυτικό Όμιλο Καβάλας και Οξυγόνο πέρασαν στην επόμενη φάση.

Οι 15 ομάδες που προκρίνονται στα πλέι οφ της Β’ φάσης είναι οι: ΓΣ Περιστερίου, ΑΟ Καστέλλας, ΝΟ Αγ. Νικολάου, Απόλλων Σμύρνης, Νηρέας Χαλανδρίου, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων, Ηρακλής, ΝΟ Λάρισας, Πανσερραϊκός, ΑΣ Απόλλο, ΧΑΝΘ, ΟΕΑΝΑΒ, ΝΟ Καλαμάτας, Νηρέας Πατρών, ΝΟ Ναυπλίου.

Οι ομάδες που πάνε στα πλέι άουτ της Β’ φάσης είναι οι: ΑΟ Βετεράνοι, ΑΟ Πετρούπολης, Νίκη Βόλου, ΑΕ Χαϊδαρίου, ΑΠΣ Οξυγόνο, ΝΟ Καβάλας, Άρης Θεσσαλονίκης, ΟΠΑΘΑ.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο):

ΝΟ Καβάλας – ΑΠΣ Οξυγόνο 4-15, Πανσερραϊκός – Ηρακλής 3-16, Ηρακλής – ΝΟ Καβάλας 22-5, ΝΟ Λάρισας – Πανσερραϊκός 7-10, ΑΠΣ Οξυγόνο – Ηρακλής 5-16, ΝΟ Καβάλας – ΝΟ Λάρισας 7-13, ΝΟ Λάρισας – ΑΠΣ Οξυγόνο 13-9, Πανσερραϊκός – ΝΟ Καβάλας 11-9, Ηρακλής – ΝΟ Λάρισας 19-8, ΑΠΣ Οξυγόνο – Πανσερραϊκός 9-10.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):

  1. Ηρακλής 24
  2. ΝΟ Λάρισας 15
  3. Πανσερραϊκός 13

…………………………………………..

  1. ΑΠΣ Οξυγόνο 7
  2. ΝΟ Καβάλας 0