Η παιδική ομάδα πόλο του Πανσερραϊκού στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Η παιδική ομάδα πόλο του Πανσερραϊκού στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Πολο-Πανσερραϊκος-παιδικό-070535Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Παιδικού Πρωταθλήματος Πόλο, κέρδισε η ομάδα του Πανσερραϊκού, στους αγώνες που έγιναν στο κλειστό Κολυμβητήριο Σερρών το διήμερο 16-17 Μαϊου. Τα Λιονταράκια της ομάδας πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις και στους τρεις αγώνες επικράτησαν του  Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Πύρρου Ιωαννίνων και της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης και κέρδισαν δίκαια την πρόκριση στην Ημιτελική Φάση του θεσμού που θα διεξαχθεί από τις 19-21 Ιουνίου. Μαζί με τον Πανσερραϊκό το εισιτήριο για την επόμενη φάση σφράγισε και η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης, ενώ Πύρρος Ιωαννίνων και Εθνικός Αλεξανδρούπολης αποκλείστηκαν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

  • Πανσερραϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 19-2
  • Πανσερραϊκός – Πύρρος Ιωαννίνων 12-1
  • Πανσερραϊκός – Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης 13-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Πανσερραϊκός 9
  2. Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης 6
  3. Πύρρος Ιωαννίνων 3
  4. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0

Πιθανοί αντίπαλοι του Πανσερραϊκού και της ομάδας της Κοζάνης στην κληρωτίδα της 27ης Μαϊου θα είναι τρεις εκ τών: Ναυτικού Ομίλου Καβάλας, Αθλητικού Συλλόγου Απόλλο, ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ, Ελληνικού Κολλέγίου Θεσσαλονίκης και ΣΑΠΚ Νεάπολης

Στην ημιτελική φάση του θεσμού φάση θα σχηματιστούν 5 όμιλοι των έξι ομάδων με το εισιτήριο  να κερδίζουν οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου, σχηματίζοντας την Τελική δεκάδα.