Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΔΕΥΑ καταγγέλλει τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Σερρών

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΔΕΥΑ καταγγέλλει τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Σερρών

ΔΕΥΑΣ-νεο κτίριοΣυμφωνα με ανακοίνωση καταγγελία που μας κοινοποίησε  το σωματείο εργαζομέων στη ΔΕΥΑ Σερρών:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΔΕΥΑ καταγγέλλει τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Σερρών για την τιμωρία με 10 ημέρες στέρησης αποδοχών, του προέδρου του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑΣ, του συναδέλφου Γεωργίου Παπαδόπουλου .

Όπως αναφέρει και ανακοίνωση του σωματείου η πειθαρχική δίωξη γίνεται καθαρά για συνδικαλιστικούς λόγους. Η προσπάθεια του ΔΣ της ΔΕΥΑΣ να φιμώσει τους εργαζομένους δεν θα περάσει.

Σε μια περίοδο που ανατρέπονται θεμελιώδη δικαιώματα εργαζομένων και αρκετοί εργοδότες έχουν αποθρασυνθεί, στο στόχαστρο τέθηκαν τα συνδικάτα γιατί είναι ο μόνος φορέας που αντιδρά και μπορεί να σταματήσει αυτή την κατηφόρα.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εκλεγμένων εκπροσώπων των εργαζομένων δεν θα αναχαιτίσει την αντίδραση τους. Ματαιοπονούν όσοι πιστεύουν ότι οι εργαζόμενοι θα τρομάξουν και θα σιωπήσουν. Αυτού του είδους οι τιμωρίες που θυμίζουν άλλες εποχές τους πεισμώνουν περισσότερο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΔΕΥΑ δηλώνει ότι θα στηρίξει με κάθε τρόπο τον συνάδελφο  Πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑΣ, Γιώργο Παπαδόπουλο.