Η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά βραβεύει Σαμαρά για τη συνεισφορά του στις ελληνορωσικές σχέσεις

Η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά βραβεύει Σαμαρά για τη συνεισφορά του στις ελληνορωσικές σχέσεις

Για την πολύτιμη συμβολή του στην ανάπτυξη των ελληνορωσικών σχέσεων βραβεύτηκε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Σαμαράς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «Σαμαράς και Συνεργάτες – Σύμβουλοι Μηχανικοί».

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του δείπνου, που διοργάνωσε το Ελληνορωσικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με αφορμή την ιστορική επέτειο των 70 χρόνων από τη νίκη της Ρωσίας κατά της χιτλερικής Γερμανίας, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ Δ.ΣΑΜΑΡΑΦανερά συγκινημένος ο κ. Σαμαράς παρέλαβε το βραβείο από την υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κυρία Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, η οποία τον ευχαρίστησε για την ουσιαστική συνεισφορά του στη σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Σαμαράς και Συνεργάτες – Σύμβουλοι Μηχανικοί» ευχαρίστησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου για την τιμή που του έκαναν, σημειώνοντας πως θα συνεχίσει με αμείωτο ενδιαφέρον προς την ίδια κατεύθυνση τη δράση του.

Παρόντες στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά, του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτη Σγουρίδη και του Γενικού Προξένου της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, Αλεξέϊ Ποπόβ, ήταν το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου, επιχειρηματίες, οικονομολόγοι, επιστήμονες, βιομήχανοι, πολιτικοί, καθώς και πλήθος κόσμου.