Ιδέες και λύσεις για ένα πολυχρηστικό και καλαίσθητο σαλόνι

Ιδέες και λύσεις για ένα πολυχρηστικό και καλαίσθητο σαλόνι

Το σαλόνι είναι ο πιο χρηστικός χώρος του σπιτιού και παράλληλα ο πιο σημαντικός, αφού εκεί υποδέχεστε τους καλεσμένους σας και περνάτε αρκετές ώρες μέσα στην μέρα.

Αν σκέφτεστε να κάνετε ανακαίνιση ή ετοιμάζετε την διακόσμηση του νέου σας σπιτιού, τότε οι παρακάτω συμβουλές σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμες.

Σαλόνι

Ο καναπές είναι ο πρωταγωνιστής του χώρου! Ένας γωνιακός σίγουρα είναι η καλύτερη λύση, αφού μπορεί να φέρει επιπλέον χωρητικότητα στο σαλόνι, χωρίς να εκμεταλλευτεί παραπάνω χώρο απ΄ ότι πρέπει.

Ο καναπές Ray προσφέρει μία πολυποίκιλη σχεδίαση με μεγάλη χωρητικότητα, χωρίς να μικραίνει τον χώρο σας. Όποιο και αν είναι το στυλ σας του σπιτιού σας λοιπόν, ο καναπές Ray μπορεί να προσαρμοστεί στον χώρο σας και να τον αλλάξει με μία μόνο κίνηση.

Τραπεζαρία

Η τραπεζαρία μπορεί να φαντάζει σαν ένα δωμάτιο που δεν χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό, παρόλα αυτά εσείς μπορείτε να του δώσετε ζωή και να το κάνετε ένα χρηστικό μέρος που δεν θα χρησιμοποιείται μόνο όταν έχετε τραπέζι σε αγαπημένα πρόσωπα.

Η Άβαξ σας προσφέρει έπιπλα που μπορούν να καλύψουν αυτόν τον χώρο. Το τραπέζι ARC είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά της συλλογής Avax με βάσεις που απαντούν σε κλασικά και μοντέρνα πρότυπα.

Επιπλέον συμβουλές για το σαλόνι σας:

  • Αν ο χώρος σας είναι μικρός, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν μεγάλο καθρέπτη σε ένα εμφανές σημείο στο σαλόνι σας, δίνοντας την εντύπωση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος.
  • Αποφύγετε τις σκούρες αποχρώσεις, σε ένα μικρό σαλόνι
  • Εντάξτε στην διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου, μία πινελιά φρεσκάδας με ένα φυτό εσωτερικού χώρου.

 

Δείτε τις συλλογές της Avax μέσα από την ιστοσελίδα της avaxdeco.gr